CS 2 Shanghai Major Pick'em seçimleri nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Screenshot_2024-12-04-10-19-08-35_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc.jpg

Bu şekilde yaptım bu aşamada, 0-3'lerden hiç emin değilim hepsi eşit şansta gibi duruyor. 3-0 için G2'da yazılabilir ama ilk maç BO1 ve ısınmış şekilde gelen Mongolz'a karşı oynuyorlar riskli olur. 3-1 ve 3-2'ler için çok bir sürpriz olmazsa geçeriz gibi ama bakalım dediğim gibi şans. Heroic'ten de emin olamadım nedense yeni kadrosu vs bana iyi oynuyorlarmış gibi gelmiyor.

Eki Görüntüle 2366506

Bu şekilde yaptım bu aşamada, 0-3'lerden hiç emin değilim hepsi eşit şansta gibi duruyor. 3-0 için G2'da yazılabilir ama ilk maç BO1 ve ısınmış şekilde gelen Mongolz'a karşı oynuyorlar riskli olur. 3-1 ve 3-2'ler için çok bir sürpriz olmazsa geçeriz gibi ama bakalım dediğim gibi şans. Heroic'ten de emin olamadım nedense yeni kadrosu vs bana iyi oynuyorlarmış gibi gelmiyor.

Bu pick'ler de güzel ancak bana nedense ya MIBR ya da 3DMAX ikilisinden biri kesin 0-3 yapacak gibi bir hava veriyor, o yüzden 0-3'lerden birine MIBR koydum.

Bu pick'ler de güzel ancak bana nedense ya MIBR ya da 3DMAX ikilisinden biri kesin 0-3 yapacak gibi bir hava veriyor, o yüzden 0-3'lerden birine MIBR koydum.
MIBR benim de içimden geçti ama GL ve Wildcard daha zayıfmış gibi geliyor bana. 0-3 çok zor ya bu aşamada. Sürpriz olarak 0-3 Furia veya BIG falan olursa da şaşırmam.

MIBR takımı performans olarak iyi durumdalar. Bence 0-3'e MIBR koymak mantıksız. FURİA basit maçlar oynamasına rağmen zorlandı. Wildcard %90 0-3 takımlarından birisi. Team Liquid konusunda hala kararsızım. Fikstürü başta kolay olmasına rağmen çokta iyi performans sergilemediler.

NAVI ne yaptı ne etti gitti zorla da olsa kazandı Liquid'e karşı. G2-Mongolz karşılaşması ise çekişmeliydi bayağı. G2 2 kez 2v5 vermeseydi kazanırdı sanırım. Neyse ki 3-0'a koymadım.

İnsani ilk yarıda 20 kill falan bıraktı. Banana’yı otobana çevirdi adeta, server’da DM atar gibi dolaşıyordu. Navi maçı yine iyi çevirdi ama özellikle JL ve b1t başta olmak üzere maçı resmen hediye ettiler. Sürekli kalabalık side bulan Aleksib, selam olsun sanada.

İnsaniye karşı banana savunmasını yapan Navi oyuncuları, temsili.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Metin Eren Türkmen Mongolz'da gelir Vitality'e gömer 3-0'lar gg olur bizim :D Ama Mibr yendiği için Mongolz ile Vitality olmuyor doğru.
Faze - Heroic maçının kazananı Mongolz ile oynayacak, valla açıkçası Heroic kazanıp yarın da Mongolz'u yense tadından yenmez. Faze ve Mongolz'u 3-1 ve 3-2 olarak koymuştum. Şu anki sonuçlara göre Wildcard ve GL 0-3 eşleşmesine çıkacak gibi duruyor bir ordan gelir, Vitality de üzmezse güzel olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı