Çözüldü CS 2 Valve yazısından sonra oyun kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alperen2132

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu açıyorum Valve yazısı geliyor sonra kapanıyor. Oyun dosyaları doğruladım sonrası oyunun kurulu oldugu yerden açtım ama bir fark olmadı. Kodlar falan da yazdım yine bir yararı olmadı, ne yapacağım?

Çözüm
Hocam aynı hata ile ben de karşılaştım. Nasıl çözerim diye araştırırken buraya denk geldim. Ben sorunu şu şekilde çözdüm. Bilgisayarım'a sağ tıkla -> show more options -> manage -> device Manager. Burada display adapters altındaki AMD ekran kartına sağ tık -> properties -> driver altında enable driver deyip PC'ye restart atınca düzeldi.
Ben de aynı sorunu yaşıyorum ve HP Victus 16 kullanıyorum, özellikler:
AMD Ryzen 5 7640HS.
16 GB RAM.
NVIDIA GeForce RTX 4060 DLSS 3
512 GB SSD.
Her şeyi denedim dosya doğrulamadır -Vulkan'dır özelliklerden yönetici olarak çalıştırmadır oyunu silip tekrar yüklemedir açılmıyor. Anlam veremedim bir türlüi yardımcı olabilir misiniz lütfen.

Hocam aynı hata ile ben de karşılaştım. Nasıl çözerim diye araştırırken buraya denk geldim. Ben sorunu şu şekilde çözdüm. Bilgisayarım'a sağ tıkla -> show more options -> manage -> device Manager. Burada display adapters altındaki AMD ekran kartına sağ tık -> properties -> driver altında enable driver deyip PC'ye restart atınca düzeldi.

Çözüm
Dayı sen nası bi kralsın bee

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı