CS:2 Viyana sunucusunda ping yükseldi

Gürkan10

Hectopat
Daha fazla  
İki gün öncesine kadar CS sunucularında ping'im 40 üstüne çıkmazdı. Viyana sunucusunda 20-23 ping arası oynardım ancak şimdi Viyana sunucusunda 60 ping görünüyor.
İnternet TürkNet 100 download, 20 upload. Sizce sebebi ne?

İki gün öncesine kadar CS sunucularında Ping'im 40 üstüne çıkmazdı. Viyana sunucusunda 20-23 ping arası oynardım ancak şimdi Viyana sunucusunda 60 ping görünüyor.
İnternet TurkNet 100 download, 20 upload. Sizce sebebi ne?
Müşteri hizmetlerini arayın derim. Bende eskiden yaklaşık 1 yıl önce falan 18 MS oynuyordum Türkiye sunucularında. Bir gün nasıl olduysa, pingim 13 MS'e düştü bir şekilde o günden beridir 13 MS oynuyorum.

Viyana'ya bağlandığınız routinglerin birinde bakım olmuş olabilir. Bir kaç gün bekleyin. Müşteri hizmetlerini aramanız pek bir şeyi değiştirmez. Statik IP kullanmıyorsanız modem'i kapatıp 10 dakika bekleyin. Farklı bir ip bloğunda düzelme ihtimali var.

Viyana'ya bağlandığınız routinglerin birinde bakım olmuş olabilir. Bir kaç gün bekleyin. Müşteri hizmetlerini aramanız pek bir şeyi değiştirmez. Statik IP kullanmıyorsanız modem'i kapatıp 10 dakika bekleyin. Farklı bir ip bloğunda düzelme ihtimali var.
1765118183832.png

Normalde bu kadar yüksek olmuyordu Viyana sunucusu maksimum 23 ve ben Frankfurt ve Viyana'da oynuyordum Frankfurt'ta maksimum 35-40 arasıydı

Boyle oyunun dinamigine bilmem ne yapayım :) bir gun duzeltirler bir gun bozarlar. Sende burada klavye mouse kirdiginla kalirsin. Su goruntuye baksana hocam nasıl keyifli oyun oynayacaksin ki :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı