CS 2 yoldaşta hile geldi

Kral Garios

Hectopat
Makaleler
1
Adamlar 1 level hiçbir rozetleri yok hesapları yeni açılmış sadece seçkin var ve görmeniz lazım. Bir kill bile alamadım. Shift basıp ses vermesek bile nereden gelceğimizi biliyorlar, direk kafaya sıkıyorlar abartısız söylüyorum aimleri otomatik kafaya kitliyor. Adamların lideri 16/0 gitti baseden bile çıkartmadılar bizi. Baseden çıkar çıkmaz tek mermiye gidiyoruz.

Çok normal. Yoldaşta her 5 oyundan biri böyle benim tecrübelerimde. Hatta bazen daha sık. Bu yüzden bıraktık yoldaş oynamayı.

Adamlar 1 level hiçbir rozetleri yok hesapları yeni açılmış sadece seçkin var ve görmeniz lazım. Bir kill bile alamadım. Shift basıp ses vermesek bile nereden gelceğimizi biliyorlar, direk kafaya sıkıyorlar abartısız söylüyorum aimleri otomatik kafaya kitliyor. Adamların lideri 16/0 gitti baseden bile çıkartmadılar bizi. Baseden çıkar çıkmaz tek mermiye gidiyoruz.

Adamlar her yerde FC 25 Rivals atıyorsun maçı yeniyorsun 90 dk internet kesip maçı berabere bitiriyor böyle şeylere sarsirma bence eskisi gibi ozenmiyorlar yapımcılar.

Valve'a söyleyeyim ban atsın.

Artık CS'de çok normal, 10 maçımdan 2-3'ü böyle benim maalesef.

Yıllardır oynuyorsun karşına yeni açılmış hesap geliyor 🤔 git gud
Yoldaş rankım gümüş kanka. Her yerde var senin gibiler. Steam dünyasını toz pembe sanıyorsun ve her hileyi hile değil güzel oyuncu sanıyorsun. Klasik her hafta forumda karşılaşıyorum senin gibilerle gülme emojisine abanmaya devam et.

Asıl hile gelmemesi anormal olurdu.
Yok reis bu elemana göre oyunda hile yok 1 level adamın 15 yıl eğitim alıp dağ komandosu gibi total oyunda sadece 1 şarjör kullanıp oyunu bitirmesi normal.

Geri
Yukarı