DoktorBey19
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Meslek
- Tıp Doktoru
Başlıkta yazdığı gibi. Ayağımızı görebiliyoruz oyun içinde.
Elbet değerlenecek ama değerlenen tek şey o olmayacak.Başlıkta yazdığı gibi. Ayağımızı görebiliyoruz oyun içinde.
Cs oyununda skini olan her şey değerlenir.Yatırım tavsiyesi değildir.![]()
Elbet değerlenecek ama değerlenen tek şey o olmayacak.
İndirim dönemi başlangıcından beri 65 lira civarı olan skinim bu akşam 55'leri görmüştü. O zaman BETA olayı çıkmamıştı. 12'den sonra tekrar 65'e çıktı fiyatlar. İndirime rağmen![]()
Kasaların fiyatı inişli çıkışlıdır fakat skinler ortalama fiyattan gider. Bence kostüm.Kasa olarak mı kalsın yoksa kostüm mü alayım sizce ?
Eski operasyonların skinlerine ağırlık verin.Kasa olarak mı kalsın yoksa kostüm mü alayım sizce ?
TL olarak mı yükseldi % olarak mıElimde her türlü eşya var. En çok yükselenler ise çıkartmalar oldu ve bir ajanım. Ajan Kırık Diş Operasyonundaki kırmızılardan.
Bu operasyonların en ucuz kostümleri hangileri? Nasıl filtre yapacağım?Eski operasyonların skinlerine ağırlık verin.
1. Kırık Diş
2. Parçalanmış Ağ
3. Girdap Operasyonu
Bu operasyonlardaki skinleri filtreleyip bunları almaya özen gösterin. Hem Source 2 ile fiyatı artar. Hem de artık düşmeyecekleri için fiyatı artar.
Yüzde olarak hocam. O kadarını da biliyorumTL olarak mı yükseldi % olarak mı![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.