CS 2'de takım arkadaşı yüzünden VAC ban atılır mı?

T1xon

Hectopat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600 - Rog Strix 2060 Super OC - 8x2 3200 Mhz - B450M S2H
Arkadaşım benden gizli hile açmış. Bende diyorum her zamanki gibi değil bu çocuk, 20-30 vuruyordu. Bir anda maç iptal oldu o VAC ban yedi ben de 20 saat bekleme süresi aldım. İleride bir sıkıntı olur mu? Bir de bu 20 saat içerisinde pazarı kullanabilir miyim?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-18 172534.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-18 172534.png
    92,2 KB · Görüntüleme: 75
Güven faktörü kolay kolay düzeltilmiyor diye biliyorum. Faceit oyna bence artık normal maçlar çok kötü geçicek.

Her maç takımına ve karşı takıma toxicler ve hileciler gelicek. Arkadaşların dediği gibi güven faktörün %0'a düştü.
Nereden biliyorsun direkt oran vererek 0'a düştü diyorsun? Adam hile açmadığı halde bundan sonra hep hilecilerle mi oynayacak böyle iş olur mu? Kolay mı güven faktörü yükseltmek?

Bu arada konu sahibine güven faktörü yükseltmek için satılan şeylerden almasını önermem. O 100'lerce övgü çok yapay duruyor profillerde özellikle bir de çok eski bir profil değilse.

Güven faktörü kolay kolay düzeltilmiyor diye biliyorum. Faceit oyna bence artık normal maçlar çok kötü geçicek.
Ara sıra faceit oynuyordum ancak sanırım artık tamamen faceit oynayacağım. bu arada faceit oynarken güven faktörüm de bir yandan artar mı acaba ?

FACEIT sunucu olduğu için maalesef ki sorunun cevabı hayır artmayacaktır.

Peki şimdi maça başlayamadığım için göremiyorum ama güven faktörüm kırmızı olmuşsa ve karşı takıma sürekli hileler gelirse ve maçı da kazanamazsam yine de güven faktörü artar mı? Ya da oyun içi satın alım falan yapsam

Arkadaşlar güncelleme yapıyorum. Güven faktörümü hiç etkilememiş yeşil olarak görünüyor. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı