Hala yeterli değil.
Valve işine geleni banlamayacak.
Kesinlikle haklısınız maç sonuna doğru banlandı hemen algılamadı yine de hiç yoktan iyidir.
Hala yeterli değil.
Valve işine geleni banlamayacak.
Gerek yok hocam teşekkür ederim, ben kendim bakarım birazdan. Daha yeni maçtan çıktım zaten oyun açık![]()
Hocam ücretsizlerde nasıl yorumlarsınız bilmiyorum ama Seçkin'lerde her banlanıp yeni hesap açan hileci için Valve bir daha para kazancak. Dolayısıyla hilecileri banlamak Valve'ın neden işine gelmesin?Şaşıranlar Valve'nin hilelerden para kazandığını bilmiyor sanırım.
Hile endüstrisine çok büyük katkıları var adamların.
Daha demin Root'tan izledim. Hileci 2 tane oyuncuyu boostluyordu.Kesinlikle haklısınız maç sonuna doğru banlandı hemen algılamadı yine de hiç yoktan iyidir.
Yeni hesap açmak 10 dolar, hile satmak 40-50 dolar.Hocam ücretsizlerde nasıl yorumlarsınız bilmiyorum ama Seçkin'lerde her banlanıp yeni hesap açan hileci için Valve bir daha para kazancak. Dolayısıyla hilecileri banlamak Valve'ın neden işine gelmesin?
Valve hilelerden para kazanıyor mu hocam?Yeni hesap açmak 10 dolar, hile satmak 40-50 dolar.
Valve hilelerden para kazanıyor mu hocam?
Resmiyette hayır ama pratikte evet.Valve hilelerden para kazanıyor mu hocam?
Kazanmasa sence şimdiye kadar yapamaz mıydı? Riot'un yaptığını Valve mı yapamayacak.
Yani hocam ne diyeyim ilginç bir teori, pekala.Resmiyette hayır ama pratikte evet.
Teori değil dostum, gerçekler. Burada uzun uzun açıklayamam ama herkes biliyor zaten.Yani hocam ne diyeyim ilginç bir teori, pekala.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.