CS 2'ye 400 TL verilir mi?

400 TL'yi ileride katlayarak geri alıyorsunuz zaten haftalık droplardan.

Oynayacaksan verilir. Binlerce saat oynayabilirsin. Oyunda her hafta kasa ve skin düşüyor. 6 ayda kesin parasını çıkarır.

Verilir. O 400 lirayı eninde sonunda kazanırsın. Ama Valorant'ta kazanamazsın.

Hocam ben 21 liraya almıştım zamanında çok garip geliyor şu an bu fiyat ama alınır gibi.

Zaten kasalar vs. ile parasını her durumda çıkarır. Eğlenmek için arkadaşlarınız ile vs. oynuyorsanız kaybedecek bir şey yok. Alın keyfini çıkarın.

Zaten kasalar vs. ile parasını her durumda çıkarır. Eğlenmek için arkadaşlarınız ile vs. oynuyorsanız kaybedecek bir şey yok. Alın keyfini çıkarın.

Haftalık düşürdüğün kasalar ile verdiğin parayı geri alırsın. Değer.

Sağ olun, hem parasıda çıkacaksa çok iyi o zaman. Alacağım, peki ben bu parayı kartıma aktarabiliyor muyum?

Para varsa alınır tabii.

Çok teşekkürler, en yakın zamanda alacağım.

Parayı hemen geri alma ihtimalin yok. Haberin olsun.

Haftalık ortalama 20-25TL arası bir gelir oluyor. Bende 2 CS hesabı var, ortalama 50TL ve üzeri kaldırıyorum düşen droplara bağlı. 1 skin düşer 1000 TL'dir. 1 kasa düşer 10TL'dir...

Bu hafta mesela 45TL düştü.
1 10TL kasa
1 15tl kasa
1 20TL'lik skin.

Geçen hafta
2 40tl lik kasa düştü.
2 50 kuruşluk eşya.

Hocam kasa açmasam bile 200 300 TL edebilecek skin düşme olasılığı var mı yine de?

Counter-Strike 2'nin çıkışıyla Prime'a zam geleceği düşünülüyordu fakat hâlâ gelmemiş. Erkenden almanızı tavsiye ederim. Bir süre sonra haftalık düşen eşyalarla oyunun parasını çıkartabiliyorsunuz ve haftalık eşya düşürebiliyorsunuz. Bence pasif gelir gibi bir şey oluyor, tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…