CS 2'yi ne yaparsam yapayım kötü oynuyorum

Kral Garios

Decipat
Makaleler
1
Valorant'ta immortal olmuştum. Zulada e spor lisansım vardı geçmişim baya iyi. Ama şu lanet olası oyunu ne yaparsam yapayım iyi oynayamıyorum. Sürekli kötü oynuyorum 8 kill'i bile geçemiyorum. Ne tavsiye edersiniz. Yoldaş falan giriyorum orada da max 5, 6 kill çıkıyor. CS:GO'yu da oynamış biri olarak söylüyorum orada ne kadar iyiysem bu oyunda o kadar kötüyüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant'ta immortal olmuştum. Zulada e spor lisansım vardı geçmişim baya iyi. Ama şu lanet olası oyunu ne yaparsam yapayım iyi oynayamıyorum. Sürekli kötü oynuyorum 8 kill'i bile geçemiyorum. Ne tavsiye edersiniz. Yoldaş falan giriyorum orada da max 5, 6 kill çıkıyor. CS:GO'yu da oynamış biri olarak söylüyorum orada ne kadar iyiysem bu oyunda o kadar kötüyüm.
Zula oynayın hocam😀şaka tabi, ayarlarınızı kontrol edebilirsiniz, belki size uygun değildir bazı ayarlar.

Aimden ziyade silahların tepmesine alışmak lazım bu oyunda. Tabii isabetli silahlarda aim çok önemli olabilir ama spray atarken mermilerin ne kadar saçma gittiğini görebilirsiniz. Bazen bu absürt tepme olayı yüzünden 2-3m önünüzdeki adamı bile tarayamıyorsunuz. Şahsen cod gibi oyunlar bana oynanış silah mekaniği bakımından daha gerçekçi daha kaliteli geliyor. Tabii 2'si çok farklı oyunlar birisi direkt rekabetçi mp oyunu.

CS:GO'yu da oynamış biri olarak söylüyorum orada ne kadar iyiysem bu oyunda o kadar kötüyüm.
Çünkü Türkiye'deki ortalama ms değerlerine bakarsak yeni sub tick sistemi yüzünden oyunu 1-2 saniye geriden oynuyoruz ve bu nedenle karşıdakilerin çok iyi oynadığını gösterdiğin an seni vurduğunu falan düşünüyorsunuz fakat bu dediğin tarzdaki peekleri silver trollemeye girdiğimde bile yediğim oluyor Sub tick kalkıp 32 tick sunucu getirseler bile bundan daha optimize olur emin olabilirsin.

Vay canına be, acaba benmi abartiyorum alt tarafu oyundur CS:GO'dan iyi oynayamamı ben abartıyorumdur diyordumda gerçekten normal degil CS:GO'yu uzun bir sure biraktip geri oynamaya basladigimda7-8 günde mükemmel oynayışımı elde edebiliyordum her daim böyle olurdu, ama CS2 de kesinlikle bir anormallik var düşmanla kesinlikle karşı karşı kalamıyorum oyun çok hızlı düşmanların peeklemesi ile sıkması bir oluyor herkes mi xantares? Yoksa oyunun temel dinamiği mi değişti? CS:GO'daki gibi düşmanla normal bir çatışmada karşı karşı kalma durumu ortadan kalktı ya çok hızlı peek atacaksın ya da oyunu oynamayacaksın bir yere aim koyupda adam vurma ihtimalin yok bu oyun beni kendimden soğuttu kendimi sorgulattırdı bende mi sorun var oyunda mı haftalardır oynuyorum ve sorunun oyunda olduğuna kanaat getirdim, FPS oyunlarından en sevdiğim csgodur sapığıyım denebilir ama onu kaldırıp CS2 getirdiler ve bu oyunda oynanamaz bir vaziyette ne yapacağım ne edeceğim bir fikrim kalmadı CS2'de oynamak istiyorum ama CS:GO akiciliginda degil o zaman CS:GO'yu geri getirin yok o oyunda ebediyen kalktı ne yapacağız be olum i miss CS:GO

Geri
Yukarı