xthor10 Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 75 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #1 CS'de 4 3 yapmak istediğimde yanlar siyah oluyor ve yapamıyorum. Denetim masasında ekran kısmı yok laptop kullanıcısıyım yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2023
CS'de 4 3 yapmak istediğimde yanlar siyah oluyor ve yapamıyorum. Denetim masasında ekran kısmı yok laptop kullanıcısıyım yardımcı olursanız sevinirim.
Luron Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 637 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #2 Hocam 4:3 zaten oyle. tam ekran istiyorsaniz 16:9 alin. Artı 0 Eksi
Behzatcdekihayalet Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 874 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hayalet 23 Ağustos 2023 #3 xthor10 dedi: CS'de 4 3 yapmak istediğimde yanlar siyah oluyor ve yapamıyorum. Denetim masasında ekran kısmı yok laptop kullanıcısıyım yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartın AMD mi NVIDIA mı? Artı 0 Eksi
xthor10 dedi: CS'de 4 3 yapmak istediğimde yanlar siyah oluyor ve yapamıyorum. Denetim masasında ekran kısmı yok laptop kullanıcısıyım yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartın AMD mi NVIDIA mı?
KS KS xthor10 Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 75 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #4 Behzatcdekihayalet dedi: Ekran kartın AMD mi NVIDIA mı? Genişletmek için tıkla... NVIDIA. Luron dedi: Hocam 4:3 zaten oyle. Tam ekran istiyorsaniz 16:9 alin. Genişletmek için tıkla... Hocam 4:3 kullanlar öyle oynamıyor ekran uzatılıyor normalde yanlarda siyah ekran olmaması gerekiyor. Artı 0 Eksi
Behzatcdekihayalet dedi: Ekran kartın AMD mi NVIDIA mı? Genişletmek için tıkla... NVIDIA. Luron dedi: Hocam 4:3 zaten oyle. Tam ekran istiyorsaniz 16:9 alin. Genişletmek için tıkla... Hocam 4:3 kullanlar öyle oynamıyor ekran uzatılıyor normalde yanlarda siyah ekran olmaması gerekiyor.