CS fanboyları CS'yi neden seviyor?

2.5 ayda CS:GO'yu 300 saat oynamış biri olarak diyebilirim ki, Valorant daha iyi CS:GO'dan.

Daha iyi olma sebepleri:
1- Nişan alma beceriniz iğrenç olsa bile 2 kill ile takıma 30 kill katkısında bulunabilirsiniz.
2- Skinler güzel ve bu oyuna bir hava katıyor.
3- Daha taktik tabanlı ve daha rekabetçi.
4- Hile daha az.

Bunlar sadece bazıları, şimdi de Valorant'ın kötü yanlarına bakalım:
1- Valorant'ın düşük elolarda iğrenç bir kitlesi var. (Çözüm: Frankfurt oynayın)
2- Maç başında direkt düellocu seçenler yüzünden çoğu kişi yarı performans sağlıyor.
3- Bug'lar var.

CS:GO gerçekten güzel bir oyun ancak, Valorant ondan daha eğlenceli. Gerek, tatlı grafikleri, gerek, güzel skinleri olsun.

Aynı zaman da rekabeti olsun. Berk Rip Tepe'nin söylediği gibi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son olarak:

Size hangisi daha eğlenceli geliyorsa, onu oynayın. Ve bu güzel oyunları karşılaştırmayın.

Berk Rip Tepe gibi oyuncular CS de önünü görmüyordu bu yüzden çoğu valoranta geçti.

Şimdi bildiğim kadarıyla CS'nin Türkiye sunucusu yok, e grafikler deseniz malum ortalık zaten para vermediğiniz sürece hile kaynıyor. Toxic kitle çok fazla. Ben anlamıyorum, neredeyse açılan her konuda CS fan boyları demiş ki CS candır falan ben anlamıyorum. CS oynayanlar CS'yi neden Valorant'tan üstün buluyor?
Not: CS oynamıyorum, Valorant oynuyorum ama CS nedir onu biliyorum.

Aim'i zordur, her çocuğun kaldırabileceği bir seviyede değil. Valorant iyi ki çıktı da CS'nin toxic kitlesinin büyük bir bölümü oraya gitti.

1.si nişan alma beceriniz iğrençse evet haklısın Valorant oynayın oyunda aim diye bir şey yok. CS:GO'nun aimini kullanamıyorsanız oyunu kötülemeyin!
2.si CS:GO'da skin var biliyorsunuzdur umarım?
3.sü ve en haklı olduğunuz konu hile daha az evet Valorant'ta, CS:GO'da hile sistemi olsa zaten Valorant yüzüne bakılmaz CS:GO oynanılmamasının tek sebebi hileler ve Aim'i olmayıp çöp atan insanlar.

1- Nişan alma beceriniz iğrençse evet haklısın Valorant oynayın oyunda aim diye bir şey yok. CS:GO'nun aimini kullanamıyorsanız oyunu kötülemeyin!
2- CS:GO'da skin var biliyorsunuzdur umarım?
3- Ve en haklı olduğunuz konu hile daha az evet Valorant'ta, CS:GO'da hile sistemi olsa zaten Valorant yüzüne bakılmaz CS:GO oynanmamasının tek sebebi hileler ve Aim'i olmayıp çöp atan insanlar.
1- Ben nişan alma becerisi demedim, taktik dedim.

2- Valorant'taki gibi animasyonlu değil.
S1mple Valorant oyununa geçmedi diye biliyorum.
Geçti hocam geçen yayınını gördüm. Belki de yanlış gördüm.

1- ben nişan alma becerisi demedim, taktik dedim.

2- Valorant'taki gibi animasyonlu değil.

Geçti hocam geçen yayınını gördüm. Belki de yanlış gördüm.

Animasyonlu grafiğe bakıyorsanız CS:GO oynamanız hata evet haklısın.
Hatta animasyonlara bakıyorsan rekabetçi oyun oynamamalısın.
"1- nişan alma beceriniz iğrenç olsa bile 2 kill ile takıma 30 kill katkısında bulunabilirsiniz."
Bunu siz yazdınız ben değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı