Grafikler demişsinizde valoranttaki gibi çocuksu grafikler yok, Cs nin çok kaliteli bir grafiği vardır. Göz doktoruna gitmeni şiddetle öneririm.Şimdi bildiğim kadarıyla CS'nin Türkiye sunucusu yok, e grafikler deseniz malum ortalık zaten para vermediğiniz sürece hile kaynıyor. Toxic kitle çok fazla. Ben anlamıyorum, neredeyse açılan her konuda CS fan boyları demiş ki CS candır falan ben anlamıyorum. CS oynayanlar CS'yi neden Valorant'tan üstün buluyor?
Not: CS oynamıyorum, Valorant oynuyorum ama CS nedir onu biliyorum.
CS hakkında azıcık bir bilgisi olan çoğu kişi zaten MM değil, Faceit oynuyor. Hile yok, premium alırsanız toxic de çok az.
21 seviyede zaten Premium olunuyor.Şimdi bildiğim kadarıyla CS'nin Türkiye sunucusu yok, e grafikler deseniz malum ortalık zaten para vermediğiniz sürece hile kaynıyor. Toxic kitle çok fazla. Ben anlamıyorum, neredeyse açılan her konuda CS fan boyları demiş ki CS candır falan ben anlamıyorum. CS oynayanlar CS'yi neden Valorant'tan üstün buluyor?
Son zamanlarda CS'de hileler azalmış durumda hocam trust factorü düşürmezseniz 21 seviyeye kadar az hileyle karşılaşırsınız.Şimdi bildiğim kadarıyla CS'nin Türkiye sunucusu yok, e grafikler deseniz malum ortalık zaten para vermediğiniz sürece hile kaynıyor. Toxic kitle çok fazla. Ben anlamıyorum, neredeyse açılan her konuda CS fan boyları demiş ki CS candır falan ben anlamıyorum. CS oynayanlar CS'yi neden Valorant'tan üstün buluyor?
Şimdi bildiğim kadarıyla CS'nin Türkiye sunucusu yok, e grafikler deseniz malum ortalık zaten para vermediğiniz sürece hile kaynıyor. Toxic kitle çok fazla. Ben anlamıyorum, neredeyse açılan her konuda CS fan boyları demiş ki CS candır falan ben anlamıyorum. CS oynayanlar CS'yi neden Valorant'tan üstün buluyor?
Şimdi bildiğim kadarıyla CS'nin Türkiye sunucusu yok, e grafikler deseniz malum ortalık zaten para vermediğiniz sürece hile kaynıyor. Toxic kitle çok fazla. Ben anlamıyorum, neredeyse açılan her konuda CS fan boyları demiş ki CS candır falan ben anlamıyorum. CS oynayanlar CS'yi neden Valorant'tan üstün buluyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.