CS fanboyları CS'yi neden seviyor?

indir.jpg

Şimdi bildiğim kadarıyla CS'nin Türkiye sunucusu yok, e grafikler deseniz malum ortalık zaten para vermediğiniz sürece hile kaynıyor. Toxic kitle çok fazla. Ben anlamıyorum, neredeyse açılan her konuda CS fan boyları demiş ki CS candır falan ben anlamıyorum. CS oynayanlar CS'yi neden Valorant'tan üstün buluyor?
Not: CS oynamıyorum, Valorant oynuyorum ama CS nedir onu biliyorum.
Grafikler demişsinizde valoranttaki gibi çocuksu grafikler yok, Cs nin çok kaliteli bir grafiği vardır. Göz doktoruna gitmeni şiddetle öneririm.

CS hakkında azıcık bir bilgisi olan çoğu kişi zaten MM değil, Faceit oynuyor. Hile yok, premium alırsanız toxic de çok az.
Şimdi bildiğim kadarıyla CS'nin Türkiye sunucusu yok, e grafikler deseniz malum ortalık zaten para vermediğiniz sürece hile kaynıyor. Toxic kitle çok fazla. Ben anlamıyorum, neredeyse açılan her konuda CS fan boyları demiş ki CS candır falan ben anlamıyorum. CS oynayanlar CS'yi neden Valorant'tan üstün buluyor?
21 seviyede zaten Premium olunuyor.
Faceit oynuyorum.
Ping 45-50MS (+graph)
Neden Valorant oynayayım çöp mekanikleri için mi?

Son zamanlarda CS'de hileler azalmış durumda hocam trust factorü düşürmezseniz 21 seviyeye kadar az hileyle karşılaşırsınız.

Karşılaştırmaya gelirsek açıkçası CS'nin vuruş hissiyatı ve mekanikler daha iyi.

CS fanboyu değilim ama bana göre CS Valorant'ı paramparça eder Valorant oynadıktan sonra CS oynayınca öyle bir rahatlama geliyor ki o vuruş hissi falan şahane CS de ama Valorant'ta ben o hazzı alamıyorum.

Tam da silah oyununda olması gereken tek ve temel özelliği taşıyor, aim. Valorant ise fazla olarak yetenek ve şampiyon bilgisi gerektiriyor. Haritaları daha tutarlı, bomba alanları için giriş ve kurulum yerleri daha dengeli. Silah havuzu daha geniş. Benim için neden önemli dersen atölyesi ve pazarı. Ama Valorantın da sesleri ve kill aldıktan sonra beni yükseltmesi de farklı bi konu.

CS:GO saçma salak bir oyun değil çünkü fizikleri görüntüsü orijinal kendi yapımı ve zor bir oyun.
Aim öyle kolay değil öğrenmesi zaman alır yeteneğin yoksa daha zor.
Öyle Valorant gibi Apex+Minecraft+ CS:GO+LoL çakması bir oyun değil.
Ayrıca bunun adı fanboyluk değil GERÇEKLER.

CS'yi uzun yıllar oynayıp bıraktım. Oyunun tamamen aime dayalı olması oyunu çok kısıtlıyor. Rekabetçi oyunlarda biraz daha taktiksellik olması gerektiğini düşünüyorum. Oyunda peek noktaları belli her şey apaçık. Aimin iyiyse bitti. R6 gibi oyunların CS'den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Yapabileceğin binlerce olasılık var. Ve adamlar olasılıkları her seferinde yeni operatör getirerek, yeni map getirerek, map reworkleyerek, karakter reworkleyerek arttırıyorlar. Yanlış anlaşılma olmasın bunu kötü anlamda söylemiyorum R6 aimin yanında beyin de gerektiriyor.

CS:GO mükemmel bir oyun ancak hileler yüzünden oyundan soğudum. Bende Valorant'a başladım. Gerçekten çok zevkli oyun ve üzerinde çalışılmış bir oyun. Seslendirmeleri vs. çok iyi. Ancak anlayamadığım ve uzun bir süre alışamayacağım tek şey var bu Valorant'da neden silah mermileri çok saçma yerlere gidiyor? Cidden spray mantığını falan bir türlü çözemedim. Mermiler adamın kafasının yanından geçiyor, sonra diğer yanından geçiyor ve en sonunda saçını sıyırıp geçiyor ancak ne olursa kafaya gitmiyor. Aim konusunda CS'den geçtiyseniz bayağı bir oynamanız lazım. Çünkü CS:GO'da Allah sizi inandırsın iyice arkama yaslanıp fareyi sadece 1 cm aşağıya indirerek vuramadığım adam yoktu. CS ile ilgilenilse çok güzel bir oyun ancak ilgilenmedikleri için Valorant bin basar. (Bence)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı