Hakan Hasırcıoğlu
Kilopat
Genelde hayatta başka hiçbir başarısı olmayan kesim böyle aşırı fanboyluk yapıyor.
2.5 ayda CS:GO'yu 300 saat oynamış biri olarak diyebilirim ki, Valorant daha iyi CS:GO'dan.
Daha iyi olma sebepleri:
1- Nişan alma beceriniz iğrenç olsa bile 2 kill ile takıma 30 kill katkısında bulunabilirsiniz.
2- Skinler güzel ve bu oyuna bir hava katıyor.
3- Daha taktik tabanlı ve daha rekabetçi.
4- Hile daha az.
Bunlar sadece bazıları, şimdi de Valorant'ın kötü yanlarına bakalım:
1- Valorant'ın düşük elolarda iğrenç bir kitlesi var. (Çözüm: Frankfurt oynayın)
2- Maç başında direkt düellocu seçenler yüzünden çoğu kişi yarı performans sağlıyor.
3- Bug'lar var.
CS:GO gerçekten güzel bir oyun ancak, Valorant ondan daha eğlenceli. Gerek, tatlı grafikleri, gerek, güzel skinleri olsun.
Aynı zaman da rekabeti olsun. Berk Rip Tepe'nin söylediği gibi:
Son olarak:
Size hangisi daha eğlenceli geliyorsa, onu oynayın. Ve bu güzel oyunları karşılaştırmayın.
Berk Rip tepe gibi oyuncular CS de önünü görmüyordu bu yüzden çoğu Valoran'ta geçti.
Şimdi bildiğim kadarıyla CS'nin Türkiye sunucusu yok, e grafikler deseniz malum ortalık zaten para vermediğiniz sürece hile kaynıyor. Toxic kitle çok fazla. Ben anlamıyorum, neredeyse açılan her konuda CS fan boyları demiş ki CS candır falan ben anlamıyorum. CS oynayanlar CS'yi neden Valorant'tan üstün buluyor?
Not: CS oynamıyorum, Valorant oynuyorum ama CS nedir onu biliyorum.
Scream, s1mple, tenz de buna dahil mi?
Dostum Scream çok iyi bir oyuncuydu, son dönemlerde çöpleşti, adı unutuldu bile diyebilirim. Bu yüzden valoranta geçti. Simple hala CS oynuyor. Fanboyluk yapmanın alemi yok.Scream, s1mple, tenZ de buna dahil mi?
1- Ben nişan alma becerisi demedim, taktik dedim.1- Nişan alma beceriniz iğrençse evet haklısın Valorant oynayın oyunda aim diye bir şey yok. CS:GO'nun aimini kullanamıyorsanız oyunu kötülemeyin!
2- CS:GO'da skin var biliyorsunuzdur umarım?
3- Ve en haklı olduğunuz konu hile daha az evet Valorant'ta, CS:GO'da hile sistemi olsa zaten Valorant yüzüne bakılmaz CS:GO oynanmamasının tek sebebi hileler ve Aim'i olmayıp çöp atan insanlar.
Geçti hocam geçen yayınını gördüm. Belki de yanlış gördüm.S1mple Valorant oyununa geçmedi diye biliyorum.
Güzel kardeşim o beynini kullan. Simple gibi CS'nin yıldız oyuncusu yüzbinlerce dolar kazanırken neden valorant gibi bir oyuna başlasın ?1- Ben nişan alma becerisi demedim, taktik dedim.
2- Valorant'taki gibi animasyonlu değil.
Geçti hocam geçen yayınını gördüm. Belki de yanlış gördüm.
1- ben nişan alma becerisi demedim, taktik dedim.
2- Valorant'taki gibi animasyonlu değil.
Geçti hocam geçen yayınını gördüm. Belki de yanlış gördüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.