1- ben nişan alma becerisi demedim, taktik dedim.
2- Valorant'taki gibi animasyonlu değil.
Geçti hocam geçen yayınını gördüm. Belki de yanlış gördüm.
Yok hocam hala CS:GO oynuyor.
1- ben nişan alma becerisi demedim, taktik dedim.
2- Valorant'taki gibi animasyonlu değil.
Geçti hocam geçen yayınını gördüm. Belki de yanlış gördüm.
2 kill alarak katkı, 2 kill alarak! Becerileri kullanarak.Animasyonlu grafiğe bakıyorsanız CS:GO oynamanız hata evet haklısın.
Hatta animasyonlara bakıyorsan rekabetçi oyun oynamamalısın.
"1- nişan alma beceriniz iğrenç olsa bile 2 kill ile takıma 30 kill katkısında bulunabilirsiniz."
Bunu siz yazdınız ben değil.
Hocam o normal eğlence yayınıymış.Yok hocam hala CS:GO oynuyor.
CS sadece aime dayalı değildir birazcık beyin de gerektirir ama r6 kadar değil tabiki.CS'yi uzun yıllar oynayıp bıraktım. Oyunun tamamen aime dayalı olması oyunu çok kısıtlıyor. Rekabetçi oyunlarda biraz daha taktiksellik olması gerektiğini düşünüyorum. Oyunda peek noktaları belli her şey apaçık. Aimin iyiyse bitti. R6 gibi oyunların CS'den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Yapabileceğin binlerce olasılık var. Ve adamlar olasılıkları her seferinde yeni operatör getirerek, yeni map getirerek, map reworkleyerek, karakter reworkleyerek arttırıyorlar. Yanlış anlaşılma olmasın bunu kötü anlamda söylemiyorum R6 aimin yanında beyin de gerektiriyor.
Valorant skinlerinin CS den daha iyi olduğu bir gerçek dediniz beni kahkahaya boğdunuz2 kill alarak katkı, 2 kill alarak! Becerileri kullanarak.
Ayrıca Valorant skinlerinin CS:GO'dan daha iyi olduğu bir gerçek.
Hocam o normal eğlence yayınıymış.
Valorant skinlerinin CS den daha iyi olduğu bir gerçek dediniz beni kahkahaya boğdunuz![]()
İşte doğru yorum.Sende onlara göre Valorant fanboyusun. Herkes hangisini severse onu oynar. Fanboy demek yanlış bana göre.
Ben Valorant derim. Taktikler, bilgi ve takım daha önemli oluyor. Ve çok günceleme alıyor. Daha 2 ay önce şikayetler üzerine (Şikayetler yürürken vuruluyor gibisindendi) yürürkenki tepmeyi falan arttırdılar. Yani çok fazla güncelleme alıyor Valorant. O yüzden hoşuma gidiyor. Her sezon yeni ajan falan geliyor.
Zevk meselesi. Sade skinler de var Valorant'ta. (Örnek: Sakura)Valorant'ın skinleri sadece göz yoruyor bence çünkü yok mermi değiştirirken ejderha ateş çıkarırmış yok dumanmış vs.
Zevk meselesi. Sade skinler de var Valorant'ta. (Örnek: Sakura)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.