- Makaleler
- 3
Daha fazla
Sadece haritaları bile Valorant'ı oynamamak için yeterli bir sebep, bunun yanında her karakterin farklı olmasının getirdiği dengesizlik de var. CS tamamen katkısız bir taktiksel stratejik bir FPS oyunu, ekonominizi düzgün yönetip aldığınız silahlara göre saldırı veya defans pozisyonları alıp düşmanı okumaya çalışırsınız, oyun tamamen bundan ibaret. Valorant'ta ise Riot'un yaptığı dizayn kararları doğrultusunda oluşabilecek dengesizlikler sonucunda (harita/karakter/silah) hak etmediğiniz halde kaybedeceğiniz veya kazanacağınız çok round olacaktır. CS 20 yıldır dengelenen bir oyun, silah fiyatları, hasarları, isabet oranı, haritalar, bombalar, harita timingleri vs. her şey çok adil. Saçma sapan yeteneklere ölmek veya aynı anda 2 açıyı birden kontrol etmek için sağa/sola bakmanız yüzünden ölmek yok CS'de. Eğer rekabete aç ve ciddi oynayan birisiyseniz CS çok daha iyi, ben de bu yüzden tercih ediyorum. Ayrıca Valorant skinleri daha iyi diyen arkadaş galiba ekranını kaplayan skinleri güzel buluyor, ben daha gerçekçi skinleri sevdiğimden iğrenç buluyorum Valoranttaki ejderha skinlerini, herkesin görüşü farklı sonuçta. "Objektif" olarak nasıl iyi olduğu kanaatine varmış bilmiyorum açıkçası, ama Valorant'ın haritalari objektif olarak daha kötü, bunu söyleyebiliriz en azından.