CS fanboyları CS'yi neden seviyor?

Sadece haritaları bile Valorant'ı oynamamak için yeterli bir sebep, bunun yanında her karakterin farklı olmasının getirdiği dengesizlik de var. CS tamamen katkısız bir taktiksel stratejik bir FPS oyunu, ekonominizi düzgün yönetip aldığınız silahlara göre saldırı veya defans pozisyonları alıp düşmanı okumaya çalışırsınız, oyun tamamen bundan ibaret. Valorant'ta ise Riot'un yaptığı dizayn kararları doğrultusunda oluşabilecek dengesizlikler sonucunda (harita/karakter/silah) hak etmediğiniz halde kaybedeceğiniz veya kazanacağınız çok round olacaktır. CS 20 yıldır dengelenen bir oyun, silah fiyatları, hasarları, isabet oranı, haritalar, bombalar, harita timingleri vs. her şey çok adil. Saçma sapan yeteneklere ölmek veya aynı anda 2 açıyı birden kontrol etmek için sağa/sola bakmanız yüzünden ölmek yok CS'de. Eğer rekabete aç ve ciddi oynayan birisiyseniz CS çok daha iyi, ben de bu yüzden tercih ediyorum. Ayrıca Valorant skinleri daha iyi diyen arkadaş galiba ekranını kaplayan skinleri güzel buluyor, ben daha gerçekçi skinleri sevdiğimden iğrenç buluyorum Valoranttaki ejderha skinlerini, herkesin görüşü farklı sonuçta. "Objektif" olarak nasıl iyi olduğu kanaatine varmış bilmiyorum açıkçası, ama Valorant'ın haritalari objektif olarak daha kötü, bunu söyleyebiliriz en azından.

O merminin yanından geçince verdiği hissiyat için değer o vuruş hissi için değer faceit oynayın kurtulun hileden.

TR sunucusu olması daha kötü olur normal bir internetle 30-60 arası ping almak oldukça kolay. Güven faktörün yüksekse hileyle çok nadir karşılaşıyorsun. FACEIT oynarsan orada da hile oldukça az. Para vermene gerek yok yani. Valorant'ın plastik hissiyatı CS'nin yanına yaklaşamaz.

Sadece haritaları bile Valorant'ı oynamamak için yeterli bir sebep, bunun yanında her karakterin farklı olmasının getirdiği dengesizlik de var. CS tamamen katkısız bir taktiksel stratejik bir FPS oyunu, ekonominizi düzgün yönetip aldığınız silahlara göre saldırı veya defans pozisyonları alıp düşmanı okumaya çalışırsınız, oyun tamamen bundan ibaret. Valorant'ta ise Riot'un yaptığı dizayn kararları doğrultusunda oluşabilecek dengesizlikler sonucunda (harita/karakter/silah) hak etmediğiniz halde kaybedeceğiniz veya kazanacağınız çok round olacaktır. CS 20 yıldır dengelenen bir oyun, silah fiyatları, hasarları, isabet oranı, haritalar, bombalar, harita timingleri vs. her şey çok adil. Saçma sapan yeteneklere ölmek veya aynı anda 2 açıyı birden kontrol etmek için sağa/sola bakmanız yüzünden ölmek yok CS'de. Eğer rekabete aç ve ciddi oynayan birisiyseniz CS çok daha iyi, ben de bu yüzden tercih ediyorum. Ayrıca Valorant skinleri daha iyi diyen arkadaş galiba ekranını kaplayan skinleri güzel buluyor, ben daha gerçekçi skinleri sevdiğimden iğrenç buluyorum Valorant'taki ejderha skinlerini, herkesin görüşü farklı sonuçta. "objektif" olarak nasıl iyi olduğu kanaatine varmış bilmiyorum açıkçası, ama Valorant'ın haritalari objektif olarak daha kötü, bunu söyleyebiliriz en azından.

Aslında bende tam olarak bu yüzden Valorant'ı seviyorum eğer karakterle düzgün oynayabilirseniz show yaparsınız ama olay yine de oyuncuda bitiyor.

Eki Görüntüle 915551

Eki Görüntüle 915553

Hangisi daha güzel? Objektif biri eleştirsin.

Valorant'ın desenleri bana çocukça geliyor.
Ben sadece CS seven arakadaşların neden sevdiklerini merak ediyorum.

Biraz gerçekçi olmasını tercih ediyorum ben genel olarak oynadığım bütün oyunlarda. Valorant denemek istemiştim ama gerek aimi gerek grafikleri bana çocukça geldi. CS:GO bu konuda beni kendine daha çok çekiyor. Şu sınavlar bitse R6'ya da başlayacağım. Onu da deneyimlemek istiyorum.

Şimdi bildiğim kadarıyla CS'nin Türkiye sunucusu yok, e grafikler deseniz malum ortalık zaten para vermediğiniz sürece hile kaynıyor. Toxic kitle çok fazla. Ben anlamıyorum, neredeyse açılan her konuda CS fan boyları demiş ki CS candır falan ben anlamıyorum. CS oynayanlar CS'yi neden Valorant'tan üstün buluyor?
Not: CS oynamıyorum, Valorant oynuyorum ama CS nedir onu biliyorum.
Sistemleri düşük olduğu içindir belki, benim sistemim düşükken bağımlısı gibiydim oyunun . Sonradan yeni oyunlar keşfettikçe bıraktım, biraz da oyun kültürü ile ilgili. 'Kanser' kitlenin çoğunluğu cs , lol, gta , mafia gibi oyunları bildiği için de olabilir.

Ayrıca Valorant skinleri daha iyi diyen arkadaş galiba ekranını kaplayan skinleri güzel buluyor, ben daha gerçekçi skinleri sevdiğimden iğrenç buluyorum Valorant'taki ejderha skinlerini, herkesin görüşü farklı sonuçta. "objektif" olarak nasıl iyi olduğu kanaatine varmış bilmiyorum açıkçası, ama Valorant'ın haritalari objektif olarak daha kötü, bunu söyleyebiliriz en azından.

Sade skinler hoşuma gitmiyor. O yüzden Valorant oyunundaki skinler gözüme daha hoş geliyor. Ayrıca yağmacı skini ekranımı tam kapatmıyor.

Şimdi bildiğim kadarıyla CS'nin Türkiye sunucusu yok, e grafikler deseniz malum ortalık zaten para vermediğiniz sürece hile kaynıyor. Toxic kitle çok fazla. Ben anlamıyorum, neredeyse açılan her konuda CS fan boyları demiş ki CS candır falan ben anlamıyorum. CS oynayanlar CS'yi neden Valorant'tan üstün buluyor?
Not: CS oynamıyorum, Valorant oynuyorum ama CS nedir onu biliyorum.

CS, Zula ve Valorant arasinda en sevdiğim CS idi taki Valorant oynayana kadar deneyimimden sonra analizlerim
Grafik: CS go>zula Valorant'in grafiğe ihtiyaci yok
Mekanikler: CS:GO = valorant>zula
Sekme: Silah sekmeleri CS ve Valorant'ta fazla, mermi saçma sapan yerlere gidebiliyor bazen
Hidbox sorunu: Zula zaten bu konuda çığır açmış cidden adamin kafasinin bayagi yanini vuruyorsun ama ölüyor
P2W: Bu bir tek Zula da var yani Valorant ve CS de P2W yok.
Sonuç: Valorant'tan daha çok zevk aliyorum, CS:GO çok iyi fakat artık hile vb şeylerden tadı kaçmaya başladı, Zula'ya gelirsek P2W olmasa iyi olabilirdi ve hidbox sorunu olmasaydi cidden iyi bir oyun olabilirdi fakat oyuna 10 TL yatiran ile yatırmayan arasinda bile büyük fark var Zula'yi arkadaşlarim onlar ile oynamam için zorlamadiği sürece oynamam benim en zevk aldiğim dediğim gibi Valorant.

CS:GO mükemmel bir oyun ancak hileler yüzünden oyundan soğudum. Bende Valorant'a başladım. Gerçekten çok zevkli oyun ve üzerinde çalışılmış bir oyun. Seslendirmeleri vs. çok iyi. Ancak anlayamadığım ve uzun bir süre alışamayacağım tek şey var bu Valorant'da neden silah mermileri çok saçma yerlere gidiyor? Cidden spray mantığını falan bir türlü çözemedim. Mermiler adamın kafasının yanından geçiyor, sonra diğer yanından geçiyor ve en sonunda saçını sıyırıp geçiyor ancak ne olursa kafaya gitmiyor. Aim konusunda CS'den geçtiyseniz bayağı bir oynamanız lazım. Çünkü CS:GO'da Allah sizi inandırsın iyice arkama yaslanıp fareyi sadece 1 cm aşağıya indirerek vuramadığım adam yoktu. CS ile ilgilenilse çok güzel bir oyun ancak ilgilenmedikleri için Valorant bin basar. (Bence)

Hocam ilk 5 mermide vurdun vurdun vuramassan önümdeki adamı vurmam zorlaşıyor. Cs faceit şuan oynanır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı