CS fanboyları CS'yi neden seviyor?

Dediğiniz her şeyi tek tek değerlendirelim.
Ping ve server konusu:
Ping olarak cs de ne kadar TR serverı olmasa da 60 ping sabit oynuyorum. Aynı internetle aynı şekilde Valorantı 100 pingle oynuyorum. Bütün durumlar aynı olmasına rağmen . Kendim için diyorum. Ping konusunda CS de hiç sıkıntı yaşamıyorum.
Server konusunda ise iyiki TR serverı yok.
Hile koruması olarak Valorant önde dursa da ben valorantta çok daha sıklıkla hileye rastlıyorum.
Kitle konusunda çok yanılıyorsun bence.
Mekanikler hissiyat CS de çok daha iyi.
Evet CS ye güncelleme gelmeme konusu cidden üzücü. Bu yönden üzülüyorum bu oyuna. Fakat Valoranta gelen güncellemeler ne kadar iyi tartışılır. Gelen karakterler helen haritalar oyundan daha çok soğutuyor. Sırf eklenmek için eklenmiş.

Öncelikle CSGO basit bir oyun. Bu kadar çok tutmasının sebebi de belki budur.
1 el atıp çıkıyorsun. Volarant'ta ki gibi özel güçler yok. Çok fazla taktik bilgisi gerektirmiyor.
Benim Valorant'a karşı olmamın sebebi şu:
Cs GO alternatifi olmayan dalında en iyi oyundur ama Valorant bildiğiniz Rainbow çakmasıdır. Rainbow gibi bir oyun varken biri gidip Volarant oynuyorsa bunun 2 sebebi vardır. Ya parası yoktur ya sistemi desteklemiyordur.
Volarant oynayacağınıza direk Rainbow geçin.
Zamanım olsa Rainbow oynarım ama benim fazla zamanım yok bir el oyun atarım çıkarım diyorsanız Cs Go.

Volarant'ta ne gerçekçilik var ne mapleri map. Biri demiş skinleri güzel. Kardeşim öyle bir skin kullanmışlar ki monitörün yarısında skin görüyorsunuz. Şahsen silah skinine bakmaktan oyuna odaklanamazsınız.

Benimde görüşlerim bu şekilde.

Zula daha iyi (!), bana kalırsa Valorant'daki uçmalı kaçmalı şeyler bana göre değil açıkcası, B'de beklerken kafama uçarak gelen bir jet ultisi yemek hoş olmuyor, kontrolleri daha alışagelmiş ve rahat olan CS benim için daha iyi, zaten arkadaşlarımla birlikte ara sıra canımız sıkıldıkça giriyoruz, her karakterin kendine göre özel gücü olması güzel bir şey fakat bazen cidden hoş olmamaya biliyor.

Grafikler demişsinizde valoranttaki gibi çocuksu grafikler yok, Cs nin çok kaliteli bir grafiği vardır. Göz doktoruna gitmeni şiddetle öneririm.
Çocuksu? Türkiye'de bu tarz grafik tarzına karşı büyük bir önyargı var ve bu durumdan nefret ediyorum. CS'nin grafikleri bariz şekilde eskimiş ve kötü.(2004 yılında çıkan Source motoru zaten.) Valorant'ın grafiklerinin üstün olduğu bence kesin. Hayır iki oyunun da fan boyu değilim.

Çocuksu? Türkiye'de bu tarz grafik tarzına karşı büyük bir ön yargı var ve bu durumdan nefret ediyorum. CS'nin grafikleri bariz şekilde eskimiş ve kötü.(2004 yılında çıkan Source motoru zaten.) Valorant'ın grafiklerinin üstün olduğu bence kesin. Hayır iki oyunun da fan boyu değilim.

İşte aradığım yorum yapıcı öz ve güzel.

Çocuksu? Türkiye'de bu tarz grafik tarzına karşı büyük bir önyargı var ve bu durumdan nefret ediyorum. CS'nin grafikleri bariz şekilde eskimiş ve kötü.(2004 yılında çıkan Source motoru zaten.) Valorant'ın grafiklerinin üstün olduğu bence kesin. Hayır iki oyunun da fan boyu değilim.
2004'te çıkan source ile şuanki source aynı değil yalnız, bunu geçtim iki oyunun da grafik stili farklı. Nasıl biri daha üstün oluyor sana göre ? Yani nasıl bir mantığa göre bu sonuca vardın anlamadım, çünkü stilistik oyunlar zaten genelde eskimiyor grafik olarak, fakat "üstün" demek çok saçma. Sanırım hiç workshoptaki custom haritaları görmedin, veya mapcore'a gönderilen cs haritalarını. Sana göre kötü olabilir fakat objektif bir bilgi gibi yazmışsın, bana göre de valorantın grafikleri çekici gelmiyor mesela, fakat sanki objektif bilgiymiş gibi bu kötüdür bu iyidir demiyorum.

2004'te çıkan Source ile Şu anki Source aynı değil yalnız,

Her ne kadar aynı Source motoru olmasa da Titanfall'ın yaptığı kadar ağır değiştirmediğin sürece Source'un sınırları ile karşılaşıyorsun.

Sana göre kötü olabilir fakat objektif bir bilgi gibi yazmışsın,

Gördüğün üzere oraya "Bence" yazmışım, tamamen subjektif bir şekilde yazdım o mesajı. Ayrıca eleştirdiğim durum CS:GO'nun grafikleri değil, ülkemizde bulunan "Gerçekçi olmayan renkli grafik/çizim=Çocuk işi." düşüncesini eleştiriyorum.

Yahu bir oyunun neden fanı olup, iki oyunu tartışıyorsunuz arkadaşlar siz? Oyunlara versus attırmak neyin kafası? Zevk aldığınız her oyunu oynayın, ben ikisini de seviyorum fakat CS daha çok hoşuma gidiyor, ama sadece o kadar daha çok hoşuma gittiği için daha uzun zaman geçiriyorum, hayatta hiç mi başarınız yok, hiç mi başka uğraşacak bir şeyiniz yok, mesajları okuyorum da gülmemek elde değil.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı