CS Global Offensive SXE gerektiriyor mu ?

Aynen arkadaşın dediği gibi sxe gibi programlar kurmana gerek yok (oldum olası nefret ettim sxe den). Düz girebilirsin oyuna. Hilecileri engellemek için vac sistemini kullanıyorlar ve vac sistemi harika oldu artık. Yeni gelsede çok işe yarayan bi özellik getirmişler artık ban otomatik olmuyor. Uzmanların eline hack diye rapor edilen adamın maçının videosunu veriyorlar ve uzmanlar (aim hack wall hack vs.) ne olup olmadığını karar veriyor. Artık haksız yere ban yemeye son. İşte valvede oyunda hilecileri böyle işe yarar bi yöntemle buluyor. (Bu uzmanların dediğim oynu çok oynamış prolar ve bu sisteme overwatch deniyor)

Yani kısaca VACBan hile yapılmasını engellemiyor, sadece hile yapanların banlanmasını sağlıyor, yani sXe'nin yapabildiğini yapamıyor. Ayrıca yok öyle bir şey haksız yere banlanmanın kaldırılması falan. Benim arkadaşım PRO ve sırf iyi oynuyor diye defalarca reportlandığı için 2 kere üst üste VACBan yedi. Eğer kulaklığın çok iyiyse o kadar iyi kulaklığa sahip olmayan biri, adamları görmeden onların yerini biliyormuş gibi onların olduğu yeri bir bir bulursan bunu izleyen biri wall hack kullandığın yargısına varabilir. Hani konu 2 senelik falan ama eksik bilinen bir şeyi düzelteyim dedim. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı