CS:GO 2 Beta Nasıl Katılınır?

Dehapat

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Cpu: AMD Ryzen 5 5500, GPU: MSI Radeon RX 570 Armor 4G, Ram: A-DATA XPG GAMMIX D10 3200 MHz 8 GB, Motherboard: ASUS PRIME B 450-MK, SSD: SanDisk 480 GB SSD Plus Kasa: Rampage Alpha-X 4x12 cm Rainbow Fan 600W 80 Plus Bronze RGB
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda CS:GO Source 2 duyuruldu ve bazı kullanıcılara oynanma fırsatı verildi. Benim de yaklaşık 2.500 saat oynanmış CS hesabım var. Ve hala bana düşmedi, ne bildirim geldi hiçbir şey. Acaba ben bu betaya nasıl erişim sağlarım? Ya bazı kriterler var erişim sağlamamız için ama bence saçma. Çünkü çoğu oyun böyle değil, aslında Valorant'ta böyleydi sanırım ama, sonuçta herkesin oynaması gerek betayı. Haksızlık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlarımdan edindiğim bilgilere göre:
Valve sunucularında(Rekabetçi, Yoldaş vs.)zaman geçirmeniz gerekmekte, FACEIT gibi yerlerde saymıyormuş. Kısacası oyunu Valve sunucularından son zamanlarda fazla oynamanız gerekiyor.
Güvenilirlik faktörü, güvenilirlik seviyenizin ortalama üzerinde olması gerekiyor. "Nasıl güvenilirlik faktörümü görebilirim?" Göremezsiniz. Toxiclik güvenilirlik faktörünü etkiler, her maç report yiyorsanız bu sizi etkileyebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı