CS:GO 20 ms'den 40'a yükselme

Tommy Vercetti

Hectopat
Daha fazla  
Sorun ms değil var ms 20 ye 40 a çıkıyor ondan dolayı da drop gitiyor .Güncellemeden önce bu sorun yoktu ama şimdi aniden var ms 20'ye 40'a çıkıyor.
Oyunu doğruladım ama çözülmedi.
Sistem özelliklerim (masaüstü)
GT 710 2 GB.
Pentium'e5700.
4 GB 1333 MHz RAM.

Son düzenleme:
Güncellemeden önce bu sorun yoktu ama şimdi aniden var MS 20'ye 40'a çıkıyor.
Oyunu doğruladım ama çözülmedi.
Sistem özelliklerim (masaüstü)
GT 710 2 GB.
Pentium'e5700.
4 GB 1333 MHz RAM.

Benim de 20-30'dan 40 sabit şu an belki sunucular yoğunluktan olabilir.

Ben de CS:GO oynuyorum ama rekabetçi modda gördüğüm en düşük ping 65. nasıl daha düşük ping alabiliyorsunuz. Test yaptığım zaman ping 9ms gözüküyor. :(

Sorun ping değil başlık değişmiş konuya yazdım var MS başka bir şey 20 çıkınca drop giriyor yoksa benim pingim 180.

Ben de CS:GO oynuyorum ama rekabetçi modda gördüğüm en düşük ping 65. nasıl daha düşük ping alabiliyorsunuz. Test yaptığım zaman ping 9ms gözüküyor. :(

Benim de hız testi yapınca 3ms çıkıyor. Hız testi yaparken en yakın sunucuya atıyor. Oyunun sunucuları viennada. O servarda oynamıyorsan pingin yüksektir. Vienna servarını seçip denemeni tevsiye ederim. En düşük ping o servarda Türkiye'ye göre. Bir de oturduğun yere bağlı gidipte Antalya'dan oynarsan bir zahmet 60 la oyna.
Sorun ping değil başlık değişmiş konuya yazdım var MS başka bir şey 20 çıkınca drop giriyor yoksa benim pingim 180.

Hangi MSden bahsediyorsun o zaman?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı