CS:GO 3.000 TL'lik eldivenler alınır mı?

Gamer5

Attopat
Eldiven için bütçem ortalama 3bin TL. Yatırım amaçlı herhangi bir şey almıyorum. CS:GO çok sevdiğim ve çok oynadığım için sadece oynamak için alıyorum.
Bu bütçede eldivenlere baktığımda hep savaş görmüş, eskimiş şeyler karşıma çıkıyor ve açıkçası oyunun klasik eldiveninden büyük bir fark göremedim aralarında. Yoksa bütçe bu ise hiç almamak daha mı mantıklı?

Mesela bıçaklarda Navaja bıçağı en ucuzlardan galiba emin değilim. Ben bunu kullanacağıma, oyunun klasik bıçağı ile oynamayı tercih ederim. Acaba eldivende de bu bütçede almasam mı bir şey?

Eldiven için bütçem ortalama 3bin TL. Yatırım amaçlı herhangi bir şey almıyorum. CS:GO çok sevdiğim ve çok oynadığım için sadece oynamak için alıyorum.
Bu bütçede eldivenlere baktığımda hep savaş görmüş, eskimiş şeyler karşıma çıkıyor ve açıkçası oyunun klasik eldiveninden büyük bir fark göremedim aralarında. Yoksa bütçe bu ise hiç almamak daha mı mantıklı?

Mesela bıçaklarda navaja bıçağı en ucuzlardan galiba emin değilim. Ben bunu kullanacağıma, oyunun klasik bıçağı ile oynamayı tercih ederim. Acaba eldivende de bu bütçede almasam mı bir şey?

Savaş görmüş eskimiş dışında alınabilecek bir çok eldiven var.

Hocam bu oyuna para yatırma değil ki yatırım yapmak gibi bir şey bir nevi. Sonuçta bunun bir piyasası var. Elinde patlamaz yani alırsın, satarsın.
Arkadaş yatırım için olmayacak demiş, olacak dese cevabım böyle olmazdı hocam.

@Rauxer Git bir konuyu önce dikkatli oku canımın içi beğenmedim atmak yerine.
Söyle fikrini bilelim adam yatırım için dememiş, boşa emoji atıp moral bozma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş yatırım için olmayacak demiş, olacak dese cevabım böyle olmazdı hocam.

@Rauxer Git bir konuyu önce dikkatli oku canımın içi beğenmedim atmak yerine.
Söyle fikrini bilelim adam yatırım için dememiş, boşa emoji atıp moral bozma.
İlk yorumuna beğenmedim atma sebebim "yatırılması gerektiğini düşünmüyorum" demen, adam neyi düşünmediğini sormamış konu hakkında tavsiye istemiş. Eğer eldiven almasını mantıksız buluyorsan "bence almamalısın" de geç.

Bu yorumuna beğenmeme atma sebebim de yorumuna beğenmedim atılmasını kişisel algılayan ağlak kesimden olman. Benim her beğenmediğim yorum hakkında açıklama yapma zorunluluğum yok. Fikrin hoşuma gitmedi ki beğenmedim attım, beğenmedim ifadesi almak moralini bozuyorsa insanların fikrini beğenmeme potansiyeli olan bir ortamda fikrini belirtme.

Umarım bu açıklama yeterli olmuştur "hocam".

İlk yorumuna beğenmedim atma sebebim "yatırılması gerektiğini düşünmüyorum" demen, adam neyi düşünmediğini sormamış konu hakkında tavsiye istemiş. Eğer eldiven almasını mantıksız buluyorsan "bence almamalısın" de geç.

Bu yorumuna beğenmeme atma sebebim de yorumuna beğenmedim atılmasını kişisel algılayan ağlak kesimden olman. Benim her beğenmediğim yorum hakkında açıklama yapma zorunluluğum yok. Fikrin hoşuma gitmedi ki beğenmedim attım, beğenmedim ifadesi almak moralini bozuyorsa insanların fikrini beğenmeme potansiyeli olan bir ortamda fikrini belirtme.

Umarım bu açıklama yeterli olmuştur "hocam".
Aynen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı