CS:GO 3. taraf yazılım algılayıp VAC verdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ticket atıp itiraz edebilirsin. Ne kadar etkili olur bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez.
 
Arkadaşlar, çoğu kişi yanlış bilgi vermiş. Ticket atmak hiçbir işe yaramıyor, bunu anlayın artık.

VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışmaya açık değildir ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz. Eğer VAC yasaklamasının bir hata sonucu verildiğine karar verilirse otomatik olarak kaldırılacaktır.

Yukarıdaki resmi Steam makalesinden aldığım yazıyı da okuyacak olursanız, hatalı yasaklamalar otomatik olarak kaldırılıyor. VAC yasaklaması alınca Steam desteğe yazmak boşa kürek çekmek demek.
 
Satın hesabı hocam VAC kalkmaz daha da yani nereden indirdiniz böyle ben hiç böyle bir şey yaşamadım.
Bir hesabım daha var o da başka bir şey yedi. Onda oyun yasağı var VAC yazmıyor oyun yasağı diyor Steam'de, o kalkar mı? Oyuna girince Overwatch diyor. İstersen Steam link atarım kesinlikle hile açmadım 100 TL attım hatta ertesi gün OW verdi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir hesabım daha var oda başka bir şey yed. Onda oyun yasağı var VAC yazmıyor oyun yasağı diyor Steam de o kalkar mı oyuna girince Owerwatch diyor. İstersen Steam link atarım kesinlikle hile açmadım 100 TL attım hatta ertes gün ow verdi.

Eğer bir süre yazıyorsa o süre içinde açılır maalesef internette araştırmalarıma göre Overwatch yasaklamalarına itiraz edilemez, Steam destek tarafından kaldırılamaz veya süreleri azaltılamaz
 
Hem kullanıyorsunuz bir de kullanmadım diye irtiraz ediyorsunuz.
Ben bir keresinde ETS 2 Cheat Engine programı ile seviye hilesi yapacaktım yapamadım sonra CS'ye geçtim ama arkada Cheat Engine açıktı oyun algılayıp oyunu açmadı fakat ben VAC yemedim demek sen hile kullanmışsın.
 
VAC kesinlikle kalkmaz eğer itiraz ediyorsan ticket atıp durumunu bildirmelisin.
 
arkadaşlar ticket nedir tam olarak bilmiyorum. ve nasıl atıcaz . ticket nedir ?
 
Arkadaşlar ticket nedir? Tam olarak bilmiyorum. Ve nasıl atacağız? Ticket nedir?

Steam desteğe yazmak demek. İkinciye yazıyorum, Boşuna Steam desteğe ulaşma, çünkü Valve'nin kendisi de belirtiyor Steam desteğin VAC yasaklamalarını kaldırmadığını ve hatalı yasaklama varsa otomatik kaldırılacağını. Boşa kürek çekmek istiyorsan yazabilirsin Steam desteğe. Kurallar açık ve net.

vacyasaklaması.png
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı