CS:GO 500 TL ajan önerisi

Kroxe

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 500 TL'ye ajan önerisi istiyorum T veya CT fark etmez fiyatı artacak ajanlar istiyorum.

Senin göz zevkine bağlı bilirsin zevkler ve renkler tartışmaya kapalı :)

alacak skin bulamadım hocam.
Skin alma işi geçti biraz çünkü oyun çıkalı çok oldu artık artmaz fiyat. Belki oyuna adam gibi güncelleme gelir biraz artar şimdi bronz deko falan alırsan.

Şu an kasa ve skin fiyatları baya düştü düşünülebilir ama ben olsam stoğu az olan ajanlardan alırım fransız at ajanlar düşünülebilir mesela onun haricinde t de ki ajanlar daha havalı üniforma vs olmadığı için orası tamamen senin göz zevkine kalıyor.

Benim olsam AT için:

-Chef d'Escadron Rouchard | Gendarmerie Nationale
-Chem-Haz Capitaine | Gendarmerie Nationale (Kask ve Gaz Maskesine Işık Düşünce Çok Güzel Duruyor)

T için:

-Bloody Darryl The Strapped | The Professionals (Diğer master maskeli ajanların çoğundan daha güzel bi kıyafeti var ayrıca birinci şahısta kol saat detay vs bu ajanı güzel yapıyor)
-Little Kev | The Professionals

Şu an kasa ve skin fiyatları bayağı düştü düşünülebilir ama ben olsam stoku az olan ajanlardan alırım fransız at ajanlar düşünülebilir mesela onun haricinde t de ki ajanlar daha havalı üniforma vs olmadığı için orası tamamen senin göz zevkine kalıyor.

Benim olsam AT için:

-Chef D'Escadron Rouchard | Gendarmerie Nationale
-Chem-Haz Capitaine | Gendarmerie Nationale (Kask ve Gaz Maskesine Işık Düşünce Çok Güzel Duruyor)

T için:

-Bloody Darryl The Strapped | The Professionals (Diğer Master maskeli ajanların çoğundan daha güzel bir kıyafeti var ayrıca birinci şahısta kol saat detay vs bu ajanı güzel yapıyor)
-Little Kev | The Professionals

Hocam AK-47 skini aldım. Teşekkür ederim yine de. 250TL civarına Önerdiğiniz T veya CT Ajanı var mı hocam?

Hocam AK-47 skini aldım. Teşekkür ederim yine de. 250TL civarına Önerdiğiniz T veya CT Ajanı var mı hocam?

https://steamcommunity.com/market/listings/730/'The Doctor' Romanov | Sabre T icin​

az daha koyarsan ctye

olabilir​

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı