Senin göz zevkine bağlı bilirsin zevkler ve renkler tartışmaya kapalı![]()
alacak skin bulamadım hocam.ajan alma skin al yada kapsul
Skin alma işi geçti biraz çünkü oyun çıkalı çok oldu artık artmaz fiyat. Belki oyuna adam gibi güncelleme gelir biraz artar şimdi bronz deko falan alırsan.alacak skin bulamadım hocam.
Şu an kasa ve skin fiyatları bayağı düştü düşünülebilir ama ben olsam stoku az olan ajanlardan alırım fransız at ajanlar düşünülebilir mesela onun haricinde t de ki ajanlar daha havalı üniforma vs olmadığı için orası tamamen senin göz zevkine kalıyor.
Benim olsam AT için:
-Chef D'Escadron Rouchard | Gendarmerie Nationale
-Chem-Haz Capitaine | Gendarmerie Nationale (Kask ve Gaz Maskesine Işık Düşünce Çok Güzel Duruyor)
T için:
-Bloody Darryl The Strapped | The Professionals (Diğer Master maskeli ajanların çoğundan daha güzel bir kıyafeti var ayrıca birinci şahısta kol saat detay vs bu ajanı güzel yapıyor)
-Little Kev | The Professionals
Hocam AK-47 skini aldım. Teşekkür ederim yine de. 250TL civarına Önerdiğiniz T veya CT Ajanı var mı hocam?
Teşşekür ederim.https://steamcommunity.com/market/listings/730/'The Doctor' Romanov | Sabre T icin
az daha koyarsan ctye
![]()
Steam Community Market :: Listings for Lt. Commander Ricksaw | NSWC SEAL
Buy and sell Counter-Strike 2 items on the Steam Community Market for Steam Wallet funds.steamcommunity.com
olabilir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.