Kapsül açmak için anahtar gibi bir şey gerekiyor mu? Yoksa aldığımız an açabiliyor muyuz?
Biraz daha para biriktirip seçkin alabilirsiniz hile gelme olasılığı çok düşer.
Genellikle topluluk sunucularında oynuyorum, o yüzden skin değilde daha çok ajan, müzik kiti gibi bir şey istiyorum, müzik kiti önerirseniz çok memnun olurum.Eki Görüntüle 962316
Eki Görüntüle 962315
Eki Görüntüle 962319
Eki Görüntüle 962317
Bunları biz atıyoruz ama sizin nasıl sevdiğinize göre değişir ben mesela sadece mecha sanayi alır geçerdim.
Kim ne derse desin CS:GO'nun biteceğini sanmıyorum. Yılların oyunu bir kaç oyunla yarışa girdi diye ölmez.O parayı CS:GO gibi ölmekte olan bir oyuna yatırmaktansa R6 gibi oyunlara yönelmenizi öneririm.
Müzik kiti olarak:Genellikle topluluk sunucularında oynuyorum, o yüzden skin değilde daha çok ajan, müzik kiti gibi bir şey istiyorum, müzik kiti önerirseniz çok memnun olurum.
Kim ne derse desin CS:GO'nun biteceğini sanmıyorum. Yılların oyunu bir kaç oyunla yarışa girdi diye ölmez.
O parayı CS:GO gibi ölmekte olan bir oyuna yatırmaktansa R6 gibi oyunlara yönelmenizi öneririm.
Artı olarak Ajan almanıza da gerek yok sunucuların çoğunda ajan da seçiliyor zaten.Genellikle topluluk sunucularında oynuyorum, o yüzden skin değilde daha çok ajan, müzik kiti gibi bir şey istiyorum, müzik kiti önerirseniz çok memnun olurum.
Kim ne derse desin CS:GO'nun biteceğini sanmıyorum. Yılların oyunu bir kaç oyunla yarışa girdi diye ölmez.
CS:GO kolay kolay bitmez arkasında güçlü bir pazarı var.Oyun hala en yüksek oyuncu sayısına sahip FPS oyunu CS hiçbir zaman ölmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.