CS:GO 65 TL'ye ne alınabilir?

Biraz daha para biriktirip seçkin alabilirsiniz hile gelme olasılığı çok düşer.
Eki Görüntüle 962316

Eki Görüntüle 962315

Eki Görüntüle 962319

Eki Görüntüle 962317

Bunları biz atıyoruz ama sizin nasıl sevdiğinize göre değişir ben mesela sadece mecha sanayi alır geçerdim.
Genellikle topluluk sunucularında oynuyorum, o yüzden skin değilde daha çok ajan, müzik kiti gibi bir şey istiyorum, müzik kiti önerirseniz çok memnun olurum.
O parayı CS:GO gibi ölmekte olan bir oyuna yatırmaktansa R6 gibi oyunlara yönelmenizi öneririm.
Kim ne derse desin CS:GO'nun biteceğini sanmıyorum. Yılların oyunu bir kaç oyunla yarışa girdi diye ölmez.

Genellikle topluluk sunucularında oynuyorum, o yüzden skin değilde daha çok ajan, müzik kiti gibi bir şey istiyorum, müzik kiti önerirseniz çok memnun olurum.

Kim ne derse desin CS:GO'nun biteceğini sanmıyorum. Yılların oyunu bir kaç oyunla yarışa girdi diye ölmez.
Müzik kiti olarak:
EZ4ENCE By The Verkkars
GLA By Twin Atlantic
King, Scar By Scarlxrd

Ajan olarak:
Küçük kev (T)
Sabre (T)
Michael Syfers (CT)

Artı olarak Ajan almanıza da gerek yok sunucuların çoğunda ajan da seçiliyor zaten.

akkk.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı