CS:GO 77 TL ile 21 Level Prime arasında fark var mı?

edizkurtz

Hectopat
İki seçenekte prime olabiliyor ama koskoca 77 TL veriyorsun hiç ayrıcalığı yok mu? Eğer 21 Level ile 77 TL'nin farkı yoksa bedava almayı düşünüyorum. Arasında sizce fark var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fark yok diye biliyorum ama 21 levele ulaşmak çok zor diye okumuştum.
Üstelik bedava hesaplarda takım arkadaşından biri hack açıp banlanırsa xp kaybetmene de sebep oluyormuş. Zaten bedava hesapların %90'ı hile açıyor.

Yakın zamana ilişkin böyle bir konu buldum.

O bataklıktan çıkılabilir mi bilmiyorum.
Hafta sonu boost bazen aktif oluyor ama aktif değilken biri şunu yazmış.
381 maç atmış 133 kazanmış ve hala 12 levelmiş

Bence kolay bir iş değil yoksa 77 lira olmazdı.
Bazı yerlerde ekstra indirimler oluyor belki bir 50 liralara düşürebilirsen al derim. Hiç uğraşma.

Ben 100 saatte oldum. 50 saat daha oynayıp oyunu bıraktım. Prime'da da hile var. Sorunuza gelecek olursak tek fark birinde 77.5TL vererek oluyorsun diğerinde emek vererek.

İki seçenekte Prime olabiliyor ama koskoca 77 TL veriyorsun hiç ayrıcalığı yok mu? Eğer 21 Level ile 77 TL'nin farkı yoksa bedava almayı düşünüyorum. Arasında sizce fark var mı?

Sadakat rozetini alamazsın 21 rütbeye gelince para verirsen o da oluyor tek fark bu kardeşim hile yine var
İki seçenekte Prime olabiliyor ama koskoca 77 TL veriyorsun hiç ayrıcalığı yok mu? Eğer 21 Level ile 77 TL'nin farkı yoksa bedava almayı düşünüyorum. Arasında sizce fark var mı?

Sadakat rozetini alamazsın 21 rütbeye gelince para verirsen o da oluyor tek fark bu kardeşim hile yine var

Bence sakın alma ben 1 ayda 21 level oldum zaman hızla geçiyor boşa para harcama.
1 ayda 21 level olunmaz bu arada.

21 seviye olmak için 110.000 xp gerekir.
Haftalık xp bonusu sıfırlandığında 11.200 xp'ye kadar bonuslar ile alabilirsiniz.
11.200*4= 44.800. Bundan sonra azaltılmış xp bonusu devreye girer. Kazandığınız maç başına 84 xp.
Hepsini kazandığınızı varsayalım. 110.000 - 44.800= 65.200
65.200/84= 776....
Bir ayda bonuslar bittikten sonra 776 adet maç kazanmadıysanız 21 level olamazsınız.
Diğer modların hesapları daha farklı uzunca onları da yazardım ancak onlarla da imkansız duruyor.

Son düzenleme:
2014'den bügüne kadar CS:GO'yu aktif bir şekilde oynadım VAC ban yediğimde(sinirlenip hile açtım karşı takımda hile var diye ) oldu eskiden Prime bir şeye yaramıyordu hala yaramıyor yeni açtığım Steam hesabında şu an 159 maç var 81 tanesi Win ölüm maçı vb girmeyi sevmediğim için girmiyorum şu an 17 olmama az kaldı.

Ben şahsen bedava hesapta Faceit oynuyorum 120 saate kadar Faceit 2-2.5 K saatde mm oynadım eski hesapta. Free Faceit'te 2.5 K saati 5 rozeti olan hesabımdan daha az hile geliyor. Yani diyiceğim şu ki mmle uğraşma Faceit gir. 120 saatin sonunda 1 kez hile geldi sadece belki oda hile değildir.

Günde 5- 6 saat oynadığım için 225 maçım falan var fakat şu an 31 lvl im ve 179 Win bu arada 776 maç oynadıktan sonra herhalde 40 lvl geçersin ve madalya alırısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…