CS: GO AFK bırakarak kasa düşürülebilir mi?

Haftada 2 kez kasa düşürebiliyorsunuz, çok zor fakat bazen 3. kasada düşebiliyor onun dışında grafiti ve skin level atlayınca geliyor ve kasa düşme sayısı her çarşamba sıfırlanıyor yani perşembe günü 3 kasa düşürdünüz tüm hakkınız doldu tekrardan çarşambayı bekliyorsunuz kasa düşürme hakkınız sıfırlanıypr çarşamba olduğunda tekrardan kasa düşürebilirsiniz.

Haftada 2 kez kasa düşürebiliyorsunuz, çok zor fakat bazen 3. kasada düşebiliyor onun dışında grafiti ve skin level atlayınca geliyor ve kasa düşme sayısı her çarşamba sıfırlanıyor yani perşembe günü 3 kasa düşürdünüz tüm hakkınız doldu tekrardan çarşambayı bekliyorsunuz kasa düşürme hakkınız sıfırlanıypr çarşamba olduğunda tekrardan kasa düşürebilirsiniz.
Dün gece 4. kasamı düşürdüm kesin 3 sınırı olduğuna emin misiniz hocam.

Hocam ben ölüm maçına bırakıyorum hesabı. Maç bitince oyun tamamen kapanıyor sizde de öyle mi?
Hocam +right veya +left yazıp alt+tab basıp pc de geziniyorsan oyun anlıyor bilerek kendini kapatıyor. Çözümü varsa bilen söylerse sevinirim.

Pencereli ekranda yaptığımda bile yemiyor nasıl sistem kurmuşlarsa.

Hocam +right veya +left yazıp Alt+Tab basıp PC de geziniyorsan oyun anlıyor bilerek kendini kapatıyor. Çözümü varsa bilen söylerse sevinirim.

Pencereli ekranda yaptığımda bile yemiyor nasıl sistem kurmuşlarsa.

+Right yazıp Alt+Tab atmamak gerekiyor galiba. Oyun açık kalması lazım herhalde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı