B byProtocol Decapat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar neden bu hata var ya da herkeste mi böyle? Oyunu silip yeniden yükledim sonra bu sorun ile karşılaştım. Ne yapmam gerek bilen var mı?
Arkadaşlar neden bu hata var ya da herkeste mi böyle? Oyunu silip yeniden yükledim sonra bu sorun ile karşılaştım. Ne yapmam gerek bilen var mı?
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 27 Aralık 2020 #2 Şu an herkeste böyle sorun var. Bende de var sorun.
Pithiux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.024 Makaleler 2 Çözümler 6 27 Aralık 2020 #3 Herkeste böyle sanırım bugün bununla ilgili gördüğüm 2. konu ve bir arkadaşım da bahsetti.
ADL03 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 571 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F, Colorful igame rtx 3070, Corsair vengeance rgb rs 32 16x2 ram, Cinsiyet Diğer 27 Aralık 2020 #4 5. konu hayırlısı bugün 100 görcez sanırım sorun herkeste.
MBeraTr Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 85 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #5 Ethernet kablosunu çıkarıp takınca düzeliyor bende ama tavsiye etmem giriş bozulabilir Steam'ı kapatıp aç sonra dene olmazsa CS'de sorun olabilir.
Ethernet kablosunu çıkarıp takınca düzeliyor bende ama tavsiye etmem giriş bozulabilir Steam'ı kapatıp aç sonra dene olmazsa CS'de sorun olabilir.
L LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.751 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 27 Aralık 2020 #6 Sorun bende de var fakat arkadaş listemde herkes maçta.
MBeraTr Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 85 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #7 LazJedi dedi: Sorun bende de var fakat arkadaş listemde herkes maçta. Genişletmek için tıkla... Ben çık gir yapıyorum düzeliyor biraz araştıma yaparsan sorunu bulabilirsin.
LazJedi dedi: Sorun bende de var fakat arkadaş listemde herkes maçta. Genişletmek için tıkla... Ben çık gir yapıyorum düzeliyor biraz araştıma yaparsan sorunu bulabilirsin.
L LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.751 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 28 Aralık 2020 #8 MBeraTr dedi: Ben çık gir yapıyorum düzeliyor biraz araştıma yaparsan sorunu bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dün genel sorun vardı zaten, yukarıdaki mesajımdan biraz sonra düzeldi.
MBeraTr dedi: Ben çık gir yapıyorum düzeliyor biraz araştıma yaparsan sorunu bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dün genel sorun vardı zaten, yukarıdaki mesajımdan biraz sonra düzeldi.
B byProtocol Decapat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #9 TÇB dedi: Şu an herkeste böyle sorun var. Bende de var sorun. Genişletmek için tıkla... Pithiux dedi: Herkeste böyle sanırım bugün bununla ilgili gördüğüm 2. konu ve bir arkadaşım da bahsetti. Genişletmek için tıkla... ADL03 dedi: 5. konu hayırlısı bugün 100 görcez sanırım sorun herkeste. Genişletmek için tıkla... MBeraTr dedi: Ethernet kablosunu çıkarıp takınca düzeliyor bende ama tavsiye etmem giriş bozulabilir Steam'ı kapatıp aç sonra dene olmazsa CS'de sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... LazJedi dedi: Sorun bende de var fakat arkadaş listemde herkes maçta. Genişletmek için tıkla... MBeraTr dedi: Ben çık gir yapıyorum düzeliyor biraz araştıma yaparsan sorunu bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... LazJedi dedi: Dün genel sorun vardı zaten, yukarıdaki mesajımdan biraz sonra düzeldi. Genişletmek için tıkla... Not: Sorun düzelmiştir.
TÇB dedi: Şu an herkeste böyle sorun var. Bende de var sorun. Genişletmek için tıkla... Pithiux dedi: Herkeste böyle sanırım bugün bununla ilgili gördüğüm 2. konu ve bir arkadaşım da bahsetti. Genişletmek için tıkla... ADL03 dedi: 5. konu hayırlısı bugün 100 görcez sanırım sorun herkeste. Genişletmek için tıkla... MBeraTr dedi: Ethernet kablosunu çıkarıp takınca düzeliyor bende ama tavsiye etmem giriş bozulabilir Steam'ı kapatıp aç sonra dene olmazsa CS'de sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... LazJedi dedi: Sorun bende de var fakat arkadaş listemde herkes maçta. Genişletmek için tıkla... MBeraTr dedi: Ben çık gir yapıyorum düzeliyor biraz araştıma yaparsan sorunu bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... LazJedi dedi: Dün genel sorun vardı zaten, yukarıdaki mesajımdan biraz sonra düzeldi. Genişletmek için tıkla... Not: Sorun düzelmiştir.
MBeraTr Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 85 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #10 byProtocol dedi: Not: Sorun düzelmiştir. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar o zaman.