Çözüldü CS:GO Akıcı Olmayan Oyun Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mearty

Kilopat
Dün akşam Windows 8.1 'den 10'a (1903) geçtim. CS:GO'da 80-100 arası FPS alıyorum ama Windows 10'a geçtikten sonra oyunda yine aynı şekilde 80-100 arası FPS almama rağmen akıcı değil. Yırtılmalar oluyor. Xbox Game Bar'ı açıp oyunu kayıt altına almaya başladığımda (Ekran kaydı) kasma ve yırtılmalar kesiliyor. Başka oyunlarda böyle bir sorun yaşamadım. Nasıl düzeltebilirim?

Çözüm
Dün akşam Windows 8.1 'den 10'a (1903) geçtim. CS:GO'da 80-100 arası FPS alıyorum ama Windows 10'a geçtikten sonra oyunda yine aynı şekilde 80-100 arası FPS almama rağmen akıcı değil. Yırtılmalar oluyor. Xbox Game Bar'ı açıp oyunu kayıt altına almaya başladığımda (Ekran kaydı) kasma ve yırtılmalar kesiliyor. Başka oyunlarda böyle bir sorun yaşamadım. Nasıl düzeltebilirim?
Oyunun ayarlarından yırtılmaları önlemek için V-Sync’i açabilirsin.
Oyunun ayarlarından yırtılmaları önlemek için V-Sync’i açabilirsin.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı