CS:GO alım satım için skin önerisi

Sslonalkrp

Hectopat
Merhaba, iyi akşamlar. CS:GO'da skin alım-satım yapmak istiyorum şu an cüzdanımda 7.5 TL var hafta içi yükleme yapacağım ByNoGame hesabım var önerdiğiniz skin vs var mı? ByNoGame üzerinden alıp Steam üzerinden satsam mı daha karlı yoksa başka bir yolu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Düzenleme : Konuyu hatalı seçtiğimi farkettim kusura bakmayın.

Sakinleri satarken Steam'de satmanı önermiyorum. @caliskan0221 siz bir mantık görebiliyor musunuz? Bence toplu alım yapıldığı takdirde Bynogame'de bile güzel para kaldırmak mümkün.
Hocam arkadaşımız yüklü-toplu demedi değil mi? 100 TL bakiye işlem yapıcak. Şimdi 100 TL bakiyesi olan arkadaşa 5.000 TL yatır demek mantıklı mı?

Ayrıca arkadaşın neden alıp-satıcağını anlarsanız bu yorumunuzun yersiz olduğunu anlarsınız. İyi sosyaller!

Hocam arkadaşımız yüklü-toplu demedi değil mi? 100 TL bakiye işlem yapıcak. Şimdi 100 TL bakiyesi olan arkadaşa 5.000 TL yatır demek mantıklı mı?

Ayrıca arkadaşın neden alıp-satıcağını anlarsanız bu yorumunuzun yersiz olduğunu anlarsınız. İyi sosyaller!
Yalnız ben 5k lık yatırım için soru sormuştum o arkadaştan bağımsız.

Hocam 5.000 TL ile ByNoGame' den skin aldınız. Bu skinleri Steam'de mi satıp kar etmek, yoksa başka kullanıcılara farklı kanallar aracılığı ile satıp nakit kâr etmek amaçlımı bahsettiniz? O kısmı anlayamadım şahsen.
2 yıl bekleyip stoğumda bulunan 200 skini, hiçbir efor sarf etmeden değer kazanmış olarak Bynogame'de satmak.

Hocalarım AK-47 | Phantom Disruptor (Field-Tested) nasıldır gamesatis üzerinde 76 TL,Steam pazarında 105 TL ama ben steam'den satmak istemiyorum alsam ByNoGame veya Gamesatis üzerinden satsam ne kadar kar edebilirim?

Hocalarım AK-47 | Phantom Disruptor (Field-Tested) nasıldır gamesatis üzerinde 76 TL,Steam pazarında 105 TL ama ben steam'den satmak istemiyorum alsam ByNoGame veya Gamesatis üzerinden satsam ne kadar kar edebilirim?
Kar değil zarar edersin.

Hocam siz ilk başta Steam'de satıp bakiye yapacağım demiştimiz sanırım.Yanlış hatırlıyor olabilirim de ne yapmak istediğinizi tam anlayamadım, özür dilerim. ByNoGame gibi sitelerden alıp, tekrar sitelere satmak gibi niyetiniz var ise değil kâr etmek, zarar edersiniz. Siz ne istediğinizi tam olarak anlatın ki bilen arkadaşlar size yardımcı olmaya çalışsın. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı