veyt Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 603 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #1 Gece rekabetçi maçımdayken anlamsız bir şekilde VAC hatası aldım. Oyun beni desteğe attı. ++ Gece boyu Dust 2, Mirage, Cache, Inferno oynadım sorun yoktu. En son Vertigo maçımın ortasında bu hatayı aldım. Dosya Ekleri vac1.png 48,5 KB · Görüntüleme: 52
Gece rekabetçi maçımdayken anlamsız bir şekilde VAC hatası aldım. Oyun beni desteğe attı. ++ Gece boyu Dust 2, Mirage, Cache, Inferno oynadım sorun yoktu. En son Vertigo maçımın ortasında bu hatayı aldım.
Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.102 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 5 Şubat 2022 #2 Driver Booster IObit Advanced System Care vb yazılımlar kullanıyorsan bu hatayı alabilirsin. Genelde IObit başlıklı uygulamalar yüzünden oluşur bu hata. Eğer kullanıyorsan silmen yeterli olacaktır.
Driver Booster IObit Advanced System Care vb yazılımlar kullanıyorsan bu hatayı alabilirsin. Genelde IObit başlıklı uygulamalar yüzünden oluşur bu hata. Eğer kullanıyorsan silmen yeterli olacaktır.
veyt Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 603 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #3 Hiçbirini kullanmıyorum neden olduğunu hala çözemedim.