mertÇ. Megapat Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, sistemim de R5 2600, RTX 2060 ve 3200 MHz CL16 RAM kullanıyorum. Oyunu oynarken saliselik de olsa drop giriyor nedenini anlayamadım. Oyun ayarlarım orta sekmede, 1920X1080 oynuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2020
Merhaba arkadaşlar, sistemim de R5 2600, RTX 2060 ve 3200 MHz CL16 RAM kullanıyorum. Oyunu oynarken saliselik de olsa drop giriyor nedenini anlayamadım. Oyun ayarlarım orta sekmede, 1920X1080 oynuyorum.
michealdoge Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.605 Çözümler 9 Yer Müzik arıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #2 Güç planını Nihai Performans'a getirip bir daha deneyin lütfen. Güç Tasarrufu moduna geçmiş olabilir. Artı 0 Eksi
Güç planını Nihai Performans'a getirip bir daha deneyin lütfen. Güç Tasarrufu moduna geçmiş olabilir.
KS KS mertÇ. Megapat Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #3 michealdoge dedi: Güç planını Nihai Performans'a getirip bir daha deneyin lütfen. Güç Tasarrufu moduna geçmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Yüksek performansta kullanıyorum. Artı 0 Eksi
michealdoge dedi: Güç planını Nihai Performans'a getirip bir daha deneyin lütfen. Güç Tasarrufu moduna geçmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Yüksek performansta kullanıyorum.
HelciOff Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 72 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #4 İşlemciniz çok ısınırsa performansını düşürecektir. İşlemci hızını sabitleyerek bu sıcaklığı belirli bir düzeyde tutarsanız FPS droplar azalır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
İşlemciniz çok ısınırsa performansını düşürecektir. İşlemci hızını sabitleyerek bu sıcaklığı belirli bir düzeyde tutarsanız FPS droplar azalır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS mertÇ. Megapat Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #5 HelciOff dedi: İşlemciniz çok ısınırsa performansını düşürecektir. İşlemci hızını sabitleyerek bu sıcaklığı belirli bir düzeyde tutarsanız FPS droplar azalır Genişletmek için tıkla... Soğutucu kullanıyorum ve oyunu yüksek ayarda oynamıyorum çok fazla ısınamaz. Artı 0 Eksi
HelciOff dedi: İşlemciniz çok ısınırsa performansını düşürecektir. İşlemci hızını sabitleyerek bu sıcaklığı belirli bir düzeyde tutarsanız FPS droplar azalır Genişletmek için tıkla... Soğutucu kullanıyorum ve oyunu yüksek ayarda oynamıyorum çok fazla ısınamaz.