CS:GO arkadaşımla aynı lobideyken oyun bulmuyor

Caner Kaloğlu

Femtopat
Daha fazla  
Normalde arkadaşımın ve benim ping sorunumuz yok ama arkadaşımı oynamak için davet edip oyun arattığımda eşleştirme bulamıyor. Tek başıma oynarken 1-2 dakikada oyun buluyor. Bu sadece bizde mi yoksa genel bir sorun mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Prime mısınız? Eğer Prime değilseniz Prime olmayanlarla eşleşiyorsunuz. Bir de güven faktörü var eğer güven faktörünüz düşükse oyunu geç bulur.

Bizde buluyor 1-2 dakika içinde.

Siz seçkin, arkadaşınız seçkin değilse normal.

Kabul edilebilir ping değerlerine sahip resmi oyun sunucuları bulunamadı. Hatasını alıyorum.

Ranklarınız ne?

Ranklarımız eşit durumda hatanın onunla alakası yok.
İkimizde seçkin hesaplarlarız.

Kabul edilebilir ping değerlerine sahip resmi oyun sunucuları bulunamadı. Hatasını alıyorum.

"Mm_dedicated_search_maxping" bu kodun sonuna 90 veya 120 yazın. Arkadaşınızla aynı sayı olsun. Kodu komut konsoluna yazacaksınız.

Denedik şimdi yinede olmadı.Neyse yapacak bir şey yok teşekkürler hepinize düzelirse yazarım.

Denedik şimdi yine de olmadı. Neyse yapacak bir şey yok teşekkürler hepinize düzelirse yazarım.

"Mm_dedicated_search_maxping" bu kodun sonuna 90 veya 120 yazın. Arkadaşınızla aynı sayı olsun. Kodu komut konsoluna yazacaksınız.

Bunu denediniz mi hocam? Olmadıysa sayıyı 150 veya 200 yapın. Örnek olarak konsolu açıyorsunuz ve oraya "mm_dedicated_search_maxping 200" yazıyorsunuz. Direkt kopyala yapıştır yapın isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…