CS:GO Belali Grubu

SuiCast

Kilopat
Katılım
16 Mart 2016
Mesajlar
2.437
Çözümler
3
Bu oluşum beni, arkadaşlarımı ve birçok oyuncuyu sürekli rahatsız ediyor. Aşırı trol yapıyorlar. Rep kasıyorlar grup üzerinden.
Bir Steam arkadaşım davet etti oyuna girdik onlar 4 kişiydi. Belali yazıyordu bu 4 kişide. Belali ne alaka deyince arkadaşım sorumlu olduğunu söyledi grupta. Sahibi ile yakınmış. Rep ile hile değilmiş gibi gösteriyorlar kendilerini herhalde. Rütbeleri yüksekti ama 10 vuramadılar oyun boyunca. Hile kullanıyorlar gibime geldi. Bu grubun ne olduğunu bilen var mı? Tek beni rahatsız etmiyor herhalde bu gruplar.
 
Benim takıma her belali yazan birisi gelişinde yeniliyorum yada hile oluyor. Doğulular zaten bunlar. Zaza gibi konuşuyorlar. Türkçelerini de zor anlıyorum. Kanser oldum. Bir de gider Fransada sunucu atar oyun.
Hocam 26 bin kişi var. İçinde Konyalı da var, İstanbullu da var, İzmirli de var, Ankaralı da var. Nereden vardınız bu çıkarıma? Benim karşıma gelen Belali'ler hep cana yakın insanlar oluyor. Belki de nickimiz aynı olduğu içindir. Bilmiyorum, size belliki troll kısım geliyor.
 
Hocam 26 bin kişi var. İçinde Konya'lı da var, İstanbul'lu da var, İzmir'li de var, Ankara'lı da var. Nereden vardınız bu çıkarıma? Benim karşıma gelen Belali'ler hep cana yakın insanlar oluyor. Belki de nickimiz aynı olduğu içindir. Bilmiyorum, size belli ki troll kısım geliyor.

1 tane doğru düzgün gelmedi. Neden 26k kişilik bir topluluk hep bana denk gelir. Bilmiyorum belki dediğiniz gibidir.
 
4 kişi kurdu demedim orda. Yakından tanıyormuş o kişi öyle söylemişdi. Neyse konuya dönelim. Sizin gruptan hiç hoşlanmıyorum. Sokakta görsem çullanıcam. O derece. Hile yapacaksanız neden oynuyorsunuz? Videolarını izleyince pek iç açıcı bir kitlesinin olduğunu da söyleyemem. Bir CS GO oynuyorum haftada 3-4 gün hep bu grup geliyor.
Hocam kitlesi Troll biraz. Hile de yapmıyoruz, dediğim gibi 25 bin kişi var. İllaki vardır hile yapan, ama amacımız o değil.
 
Ne varsa "belali" grubunda var. :D Hile mi ararsın, troll mü ararsın...
Evet evet evet.. Dolar onlar yüzünden yükseliyor. Belali olmasa yurtta sulh cihanda sulh olacaktı.
Hocam kitlesi Troll biraz. Hile de yapmıyoruz, dediğim gibi 25 bin kişi var. İllaki vardır hile yapan, ama amacımız o değil.
Bak burda bile belali geldi. 😁😆
 

Geri
Yukarı