CS:GO Belali Grubu

Akşamları biraz rahatlamak için girdiğim 1v1 sunucularında en az 10 kişiden 5 tanesinde bulunan bir tag. Genelde bu tagı kullananlar aşırı toxic olup öldüğünde ana bacı sövüyorlar. Örümcek adama benzeyen avatarı da unutmamak gerek. Bir de yazık kafana muhabbeti var. Bunlar gibilerinden kurtulmanın tek yolu iletişimi engellemek.
 
Doğulular düzgün Türkçe kullanamıyorlar demişim, sen hemen aşağılık kompleksine girmişsin. Bak söz etmeme gerek bile yok. :)

Oyun hakkında bilgi derken yüzlerce E-Spor grubunu takip edip bilecek halim yok. Umursamıyorum da hiçbirini. Bu kişilerin oluşturduğu topluluklar insanları rahatsız ediyor.
Sen signal ın oğlu musun? Pardon sengal diyecektim... (neydi bunun adı ya)
Benim takımıma ne zaman belali gelse troll oluyor. İğrenç bir kitle olduklarını düşünüyorum. İmor a lafım yok ama kitlesi vahim.
Nasıl bu kadar çok atıyor bu. Toplansalar hazır demeseler oyun 3-4 saat kitlenir. Tek ben değilim rahatsız olan en azından. SpiderMan görünce kaçın.
 
Özenti veletleri bir araya toplayan gruplardan sadece biri. Hile konusında "hentai" lerin eline kimse su dökemez karşınıza veya takımınıza hentai taglı biri gelirse kesinlikle hiledir hiç terddüt etmeden report edebilirsiniz.
 
Bu oluşum beni, arkadaşlarımı ve birçok oyuncuyu sürekli rahatsız ediyor. Aşırı trol yapıyorlar. Rep kasıyorlar grup üzerinden.
Bir Steam arkadaşım davet etti oyuna girdik onlar 4 kişiydi. Belali yazıyordu bu 4 kişide. Belali ne alaka deyince arkadaşım sorumlu olduğunu söyledi grupta. Sahibi ile yakınmış. Rep ile hile değilmiş gibi gösteriyorlar kendilerini herhalde. Rütbeleri yüksekti ama 10 vuramadılar oyun boyunca. Hile kullanıyorlar gibime geldi. Bu grubun ne olduğunu bilen var mı? Tek beni rahatsız etmiyor herhalde bu gruplar.
Tek seni rahatsız ediyor evet .
 
Belkide 100 kişinin hareketinden dolayı 26k kişiye kullandığınız laflar doğru değil. Benim de karşıma geliyor belalı tagli kişiler. Gayet anlayışlı, nazik kişiler.
 
Doğulular düzgün Türkçe kullanamıyorlar demişim, sen hemen aşağılık kompleksine girmişsin. Bak söz etmeme gerek bile yok. :)

Oyun hakkında bilgi derken yüzlerce e-spor grubunu takip edip bilecek halim yok. Umursamıyorum da hiçbirini. Bu kişilerin oluşturduğu topluluklar insanları rahatsız ediyor.

Oyunu oynuyorsan azıcık bilgin olsun, kimse sana yüzlerce takım takip et demiyor fakat sen o işin en büyük Türk takımını bilmiyorsan sus.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Yorumları okuyun isterseniz, ne kadar trol takılan, arkadaş canlısı insanlarız. Sırf sabahtan akşama kadar Dust 2 giren birkaç belali yüzünden bizi küçük düşüremezsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı