CS:GO Belali Grubu

Genelde bu tagı kullananlar aşırı toxic olup öldüğünde ana bacı sövüyorlar. Örümcek adama benzeyen avatarı da unutmamak gerek. Bir de yazık kafana muhabbeti var. Bunlar gibilerinden kurtulmanın tek yolu iletişimi engellemek.
Aynen. Başka yolu yok. Bana Discord'dan sövüyodu biri (CS:GO ile alakasız ama toxicler büyük ihtimalle) (büyük ihtimal belali- üyesi).
 
Ömer abi daha önce FPL şampiyonu oldu, ama resmi maçlarda herhangi bir top 10 ya da 20 gibi bir başarısı yok.
 
Hoooop, orada dur bakalım.
Avrupa dediğiniz kıta çok büyük bir kıta. CIS oyuncuları dahil Avrupa sayılabilir. Danimarkasından tut İsveç'ine, Fransızından tut Boşnağına kadar hepsi Avrupalı. Top 10 sanki imkansız bir söylem.
Ben bir fanboy olarak 1 bile derim cunku bahsettigim alan solo q yani takimlar sikalasindan bahsetmedim ve imor gibi solo q su gucli bir oyuncu var mi kac oyuncu fpl e 2 kere cikma basarisi ve fpl de deflarca ilk 10 da olma basarisi gosterdi. Sonuc olarak sunu soyliyim sen benim yazdigimi tam da okumamkz olmalisin takim oyuncusu olmak ve bu alanda basari gostermek ayrk bir konu bireysel yeteneklerle random 5 icersinde oynamak ayri bir konu bir cok oyunxu belli bir oyuncu stiline ve oynayis tarzina ihtiyac duyarken imorrrr her zaman winrate i yuksek ve bu konuyla ilgili canini sikmayan bir oyuncu kalitesi umarim devam ettigi oyun ve oyunlarda tr yi temsil edebilecek prof arena basarilarini da gosterir
 

Yeni konular

Geri
Yukarı