CS:GO bıçağı BTC ile hangi sitede satılır?

kerem922

Hectopat
Merhaba,
Birkaç gün önce kasadan Butterfly Knife | Bright Water çıkardım, floatı 0.21448379755020142.
Bynogame gibi sitelere baktım ama bize sat kısımlarında cidden cok ucuz fiyatlar veriyorlar ve ben şu anda satmak istiyorum bıçağı. BTC ile skin alan bildiğiniz yer var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sitelerin kendisine satmak yerine ilan oluşturup 3-5 gün tekliflere bakın isterseniz. Çünkü her site kar etmek için kesinti yapar.

Rust itemlerini %40-%30 kesintiyle alan arkadaşlar var, bunun gibi CS itemlerini de alan vardır illaki fakat güvenilir bir aracı bulman lazım.

Arkadaşlar, bıçağı skins. Cash da sattım, konu kapanabilir güvenilir site.
Çoğu siteden daha mantıklı bir teklif sundu, parayı Mastercard ile çektim.

Arkadaşlar, bıçağı skins. Cash da sattım, konu kapanabilir güvenilir site.
Çoğu siteden daha mantıklı bir teklif sundu, parayı Mastercard ile çektim.
Site ismini tam olarak verme şansın var mı ve alışveriş nasıl gerçekleşti biraz bilgi verir misin? BTC olarak mı yoksa TL olarak mı çektin? Sattığın skinin Steam fiyatı ve TL olarak satılan fiyat bilgisini verir misin?

Waxpeer ya da marketcsgo satabilirsin satışta %5 para çekinminde %5 komisyonla BTC, USDT olarak çekebilirsin. Güvenilir sitelerdir. İkisine birden hesap açıp satışa koymanı tavsiye ederim.

Edit: Mesajı geç gördüm hayırlı olsun yinede mesaj dursun satış için bu siteleri kullanabilirsiniz.

Site ismi skins.cash,
Sitede MasterCard ile ödeme var bildiğiniz havale gibi çalışıyor. Sadece kart bilgilerinizi giriyorsunuz.
Steam Fiyatı 10000tl Bıçağın, ben ise 6000TLye sattım.
Hızlı olarak satmam gerekiyordu, zaten 40tl verip kasa açmıştım tekte çıktı bıçak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…