CS:GO boostlatırsam hesap çalınır mı?

Boost yaptırmak yasal bir şey değil. Bunun bilincinde hareket etmelisin. Kredi kartı bilgilerin, adres bilgilerin, telefon numaran, e-postan gibi verilerini adama vermeyi kabul ediyorsun. Bunun yanında hesabını çalmaları çok kolay. Boost yaptırmak oyunu oyun gibi değil derece gibi görmene yol açar. Oyundan zevk alamazsın o şekilde.
 
Eğer duo şeklinde boost yapmıyorlarsa o hesabı yüzde 90 falan çalarlar. Bence hem boost yaptırıp başkalarının ahına girme hem de hesabını çaldırırsın, üzülürsün. Zaten kendine ait olmayacak bir başarıyı ne yapacaksın? Sen bana güven.
 
Guard erişimi olan herhangi birisi hesabınızın guard erişimini devredışı bırakabilir. Hesap çalınsa bile ilk e-posta adresi, daha önce kullandığınız steam wallet kodu, oyun etkinleştirme kodları gibi bilgileri bildiğiniz sürece hesabınızı geri alabilirsiniz. Ancak bakiye harcanması gibi durumlardan siz sorumlusunuz iade edilmez.
 
Boost yaptırma sonra karşı takıma hile diyip boş boş rapor atıp güven faktörü düşünüyorsunuz, zaten geri Rank düşersiniz boş yere para vermeyin bizim gibi yüksek ranklilari da sinir etmeyin.
 
faceit boost dan bahsediyordum 2 3 level im ve levelimin hakkını 5 6 olduğunu düşünüyorum ama takıma gelen troller ve değişik kişiler yüzünden level çıkamıyorum oynayacak arkadaşda bulaadım 3 aydır. o yüzden
vac ban yiyeceğimi sanmam ama %75 yapmıcam %25 kararsızım çalabilirlerde vazgeçtim
 
VAC ban yiyeceğimi sanmam

Hiçbir şekilde emin olamazsın bundan. Hesabını kendi ellerin ile başkasına teslim ediyorsun. Adam çabuk boostlayayım diye premium bir hile kullanabilir. 3-5 ay sonra da VAC yasaklaması veya FACEIT yasaklaması alabilmen muhtemel.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı