CS:GO Broken Fang yeni hesap ile başlamak

benim bildiğim Kredi kartı veya banka kartı ile steam a para yatırıldığı zaman bankada veya steamda USD-TL çevrimi oluyor ve yüksek kur farkından dolayı her 100 TL de 2-3 TL de banka kesinti yapıyor.

Herhangi bir kesinti yok, ne kadar yatırırsanız o kadar gelir Steam cüzdanına.

sizin görüşünüze göre operasyon biletini bynogame den almamalıyım yoksa elimde kalır ve çöp olur. Steama para yatırım operasyon biletini almamı öneriyorsunuz..Peki bu durum son güne kadar devam eder mi ? yani 28 nisanda operasyon biletini steam dan alarak , broken fang pazarından alışveriş yapabilirim ?

Evet ByNoGame'den almanız için 7 günlük mobil guard bekleme süresini beklemeniz gerek. Daha pahalıya gelse de Steam'e para yatırıp bileti oyun içinden almanız lazım. 30 Nisan'a kadar da aldığınız bileti aktifleştirip görevlerden kazandığınız yıldızlar ile kırık diş dükkanında harcama yapabilirsiniz.
 
tamam çok teşekkür ederim..Operasyon biletini steama para yatırıp öyle alacağım. Umarım operasyon biletini sorunsuz kullanabilirim para çöp olmaz. Peki 28 veya 29 nisanda alsam da operasyon biletini sorunsuz kullanabilir miyim ? bugün ayın 23 ü ve bir haftalık süre bile kalmadı.
Hesabınızdan şimdiden görevleri yapıp yıldızları toplamaya başlayın. :) 28 Nisan 30 Nisan kısmında et birşey diyemem. Ama erken almakta fayda var gibi. :)
Steam id: !RekLiii ekleyebilirsin dilersen.
 

Geri
Yukarı