CS:GO "Bu Hesap Kalıcı Olarak Güvenli Değil" Sorunu

BombStyle26

Hectopat
Daha fazla  
Ekran Görüntüsü (4).png

Arkadaşımla rekabetçi girdim. Bir süre sonra oyundan attı. 10 raund sonra gibi sonra oyuna bağlanmaya çalışınca topluluk sunuflarında bile "Client Dropped By server" yazısı çıkıyor. Yardım edin lütfen, bu şey sınırsız mı yoksa bir süresi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
VAC ban yemişsiniz ve malesef bunu kaldırmanın çözümü yok diye biliyorum. Ben hile yapmadım boşu boşuna yedim diyorsanız örneğin kendi yaptığınız skini gizlilik koduyla denemezseniz veya Plays.tv gibi oyuna müdahale eden programları kullanırsanız yine VAC ban geliyor. Ben Plays.tv yüzünden rekabetçi maç ortasında VAC yedim ama Allahtan zar zor kurtuldum. Geçmiş olsun.

VAC ban yemişsiniz ve malesef bunu kaldırmanın çözümü yok diye biliyorum. Ben hile yapmadım boşu boşuna yedim diyorsanız örneğin kendi yaptığınız skini gizlilik koduyla denemezseniz veya Plays.tv gibi oyuna müdahale eden programları kullanırsanız yine VAC ban geliyor. Ben Plays.tv yüzünden rekabetçi maç ortasında VAC yedim ama Allahtan zar zor kurtuldum. Geçmiş olsun.
Zar zor kurtuldum derken?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı