CS:GO Ceza Sistemi

Kara Mustafa

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 1600 saat CS:GO oynadım ve şu anda rankım efsanevi kartal.
Az önce rekabetçi maçtaydım ve 33 kill aldım, buna rağmen oyunu ilk roundda hiçbir şey yapmadığım halde beni vurup oyundan çıkan bir gerizekalı sayesinde kaybettik. Bu adamı Steam'dan reportladım fakat oyundan da nasıl reportlayabilirim? Bu tarz oyuncuların ceza alması için ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rapor sistemi ile en fazla oyuncu Overwatch’a düşer. Oyuna bire bir etkisi olduğunu zannetmiyorum. O kadar overwatch izledim ve bir oyuncuyu da sırf arkadaşını vurdu diye izlemedim.
Şu an kaliteli oyuncuların çoğu PUBG’ye geçiş yaptı. Yani CS de bulunan kitle biraz düşük. Troll, küfür, feed vs. Tavsiyem rekabetçi maçlardan kaçınman.
Ayrıca kendine bir ekip bulsan daha kolay rank atlarsın ve oyun zevki de bir o kadar artar.

Esea' da oynayacak kadar iyi bir oyuncu değilsek napacağız ? Çapımız belli :)
Kafanıza takmayın esea ya başladığımda kendimi bir şey zannederdim, oyunda DMG olmuştum ama daha ileri gidebilirdim fakat gelen takımlar belli.
Sonra MM girmeyi bıraktım, gireceğim zaman esea girerdim. Tabi bende çok iyi rankla başlarım diye bekliyordum C başladım. Esea da ranklar en yüksekten S A+ A A- diye gidiyor. Oynayış tarzınız, game sensiniz ister istemez gelişiyor. 1seneden beri esea oynuyorum şu an A+ yım. A+ dan sonra S yani bütün profesyonel oyuncuların olduğu rank geliyor. Scream, Niko, Coldzera vs. bu tür oyuncular var. Ben bu kadar ileri gidebildiysem siz de yapabilirsiniz. Kaybetmek olumsuz bir şey değil aksine açığını kapatman için önemli. ( A+ ile S arasında G Rank var onu geçmişim arada)

Sonuç olarak esea benim neyime adamlar global, tek atcaklar diye düşünmeden oyna. Tek yemeden tek atamazsın bu oyunda :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı