CS:GO durduk yere ban yemek

HarunEnTeR

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Oyunu en son 13 Temmuz'da oynamışım ondan sonra PC bozuldu zaten. Ve dün (22 Ağustos) Overwatch ban yediniz mesajı geldi.
Oynamadığım bir oyundan nasıl ban yerim :D VAC ban değil Overwatch ama yine de modum düştü. 1 kere bile hile açmadım hatta linkini bırakacağım hesabımın, bir sürü topluluk ödülümde var. Bu hesapta hile açamayacak kadar değerli zaten benim için.

Not: Hesabı kimseyle paylaşmıyorum ve linki silmezsen sevinirim admin :)

Hesabım: https://steamcommunity.com/id/_piezer/

Oynamadığım oyun diyorsun da, genelde CS banının ne zaman geleceği belli olmuyor, ortalama 1 ayda da gelebilir 3 ay sonra da. Eğer hile kullanılmadığını düşünüyorsan Steam Destek ekibine bilet gönderebilirsin.

Oynamadığım oyun diyorsun da, genelde CS banının ne zaman geleceği belli olmuyor, ortalama 1 ayda da gelebilir 3 ay sonra da. Eğer hile kullanılmadığını düşünüyorsan Steam destek ekibine bilet gönderebilirsin.

Onlara saygı dolu sözcüklerimle Valorant'a geçtiğimi söyledim :D

Oyunu en son 13 Temmuz'da oynamışım ondan sonra PC bozuldu zaten. Ve dün (22 Ağustos) Overwatch ban yediniz mesajı geldi.
Oynamadığım bir oyundan nasıl ban yerim :D VAC ban değil Overwatch ama yine de modum düştü. 1 kere bile hile açmadım hatta linkini bırakacağım hesabımın, bir sürü topluluk ödülümde var. Bu hesapta hile açamayacak kadar değerli zaten benim için.

Hesabı satın aldıysanız kırmızı faktörlü bir şekilde itelemiş olabilirler. Kırmızı faktör hesaplar delaylı bir şekilde oyun yasaklaması alıyor, bazı kısımlarda overwatch yazması normal. Onun dışında eskiden siz de bir 3. parti yazılım kullanmış olabilirsiniz ve bu da kırmızı faktöre sebep olmuş olabilir. Bilgisayara erişiminiz olduğunda oyun içi ban yazısının fotoğrafını atarsanız anlayabiliriz kırmızı faktör mü overwatch mı olduğunu.

Hesabı satın aldıysanız kırmızı faktörlü bir şekilde itelemiş olabilirler. Kırmızı faktör hesaplar delaylı bir şekilde oyun yasaklaması alıyor, bazı kısımlar Overwatch yazması normal. Onun dışında eskiden siz de bir 3. parti yazılım kullanmış olabilirsiniz ve bu da kırmızı faktöre sebep olmuş olabilir. Bilgisayara erişiminiz olduğunda oyun içi ban yazısının fotoğrafını atarsanız anlayabiliriz kırmızı faktör mü Overwatch mı olduğunu.

3. parti bir yazılım kullanmadım ya da hesap satın almadım. Bilgisayarım bozulduğu için başka bilgisayara geçtim inmesi zaman alır. Size gösteririm inince.

Dostum eğer cidden hile değilsen Desteğe 2-3 kere Ticket atmayı deneyebilirsin 1 hafta içinde geri dönüş yapıyorlar. Başka OverWatch müfettişleri inceliyor eğer karar yanlışsa düzeltip banını kaldırıyorlar eğer yararlı olursam ne mutlu bana :=

3. parti bir yazılım kullanmadım ya da hesap satın almadım. Bilgisayarım bozulduğu için başka bilgisayara geçtim inmesi zaman alır. Size gösteririm inince.

Not: Soru işareti atmışsınız oyun bu PC'de yüklü olmadığı için indirip oyun içi ban yazısına bakacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı