CS:GO E-sporcusu olmak

Hayır bunu her zaman yapıyorlar. Ben biliyorum. Hayatında sürekli oyun oynayıp bir yere geçemeyenler gülüyor. Başkalarının da başarısız olmasını istiyorlar.

Konu sahibine cevabım: Derslerine çalışmasıdır. İlla olacağım diyorsa PUBG Mobile-emulator boş işler. CS:GO ve LoL’da e-spor’cu ol. PUBG farklı bir oyun, ilk başta oynaman gerekirdi PUBG’yi. PUBG’de gelişmen çok zor olur.

Hayatımda oyun oynayarak bir yere geldiğimi düşünüyorum. Tabii ki e-sporcu değilim fakat LoL oyunu için bir sitede booster olarak çalışıyorum. Hem üniversite okuyorum hem de paramı kazanıyorum. Çok güzel oturarak para kazanmak fakat 2-3 yıl sonra LoL oyunu bittikten sonra ne yapacağım? Derslerimi bıraksaydım 2-3 yıl sonra aç kalacaktım. Burada insanların umutları kesmiyoruz. Sadece derslerine bırakmasına karşıyız.

Geldiğimiz noktada insanların bir taraflarından kavram uydurmalarına mı yanayım, bu kavramın yaygınlaşmasına mı yanayım, çocuklarımızın/gençlerimizin ise buna kanıp hayatlarıyla ilgili boş hayaller peşinde koşup mantıksız kararlar alarak geleceklerini tehlikeye atmasına mı yanayım, bilemiyorum. Samimi söylüyorum, teknolojinin böyle zararlı bir şekilde kullanıldığını gördüğümde gerçekten üzülüyorum.

Ondan sonra forumda böyle saçmalıkları eleştiren mesajlar yazınca bana kızıyorsunuz.

Hocam şu an Faceit'te FPL'e çıkıp kendinizi kanıtlarsanız takımlardan teklif alabilirsiniz. Na'vı Junior'da m0nesy nicknameli bir esporcu var ve 15 yaşında. Dediğim gibi kendinizi kanıtlarsanız her türlü takımlardan teklif alırsınız.
Edit1: Bu arada geç diyenler oyun hakkında bir şey bilmiyor. Yaşınız ne kadar erkense o kadar iyi. Oyuncular emekliye ayrılmaya başlıyor. FPL'e çıkmayı başarırsanız ki bu size bağlı. Yaşınızdan dolayı bile teklif alabilirsiniz.

Faceitdeyim şu anda FPL'e çıkmama acayip az kaldı supremeyim şu anda.
Hayır bunu her zaman yapıyorlar. Ben biliyorum. Hayatında sürekli oyun oynayıp bir yere geçemeyenler gülüyor. Başkalarının da başarısız olmasını istiyorlar.

Konu sahibine cevabım: Derslerine çalışmasıdır. İlla olacağım diyorsa PUBG Mobile-emulator boş işler. CS:GO ve LoL’da e-spor’cu ol. PUBG farklı bir oyun, ilk başta oynaman gerekirdi PUBG’yi. PUBG’de gelişmen çok zor olur.

PUBG'yi en başından beri oynuyorum profesyonelim yayıncıları bile vsde yendim oyunun en yüksek olan rankı Fatih'im.

PUBG'yi en başından beri oynuyorum profesyonelim yayıncıları bile vsde yendim oyunun en yüksek olan rankı Fatih'im.
Eğer ailen zengin ise e-spor’cu olmayı deneyebilirsin. Fakirseniz derslerine çalış.
E-spor’cu olmak istiyorsan en az 144Hz 1ms monitörün, 300 FPS alan sistemin, iyi ekipmanlar ve internetin gerekiyor.

Hepsine sahibim :D.

CS:GO e-sporcusu olabilmen çok çok düşük bir ihtimal. Bu saatten sonra oyuna +10 bin saatini gömmüş yüzlerce, binlerce adamın arasından sıyrılmak neredeyse imkansız. Böyle düşük bir ihtimale bel bağlamak yerine derslerine odaklanıp geleceğine yatırım yap yoksa iş işten geçtikten sonra çok üzülürsün ama tren kaçmış olur.

Faceitdeyim şu anda FPL'e çıkmama acayip az kaldı supremeyim şu anda.

Hepsine sahibim :D.
PUBG Mobile da nişan yardımı var, silah zaten sekmiyor.

Vallahi 8 yıldır piyasada bulunan bir oyunda kendini tanıtıp ardından e-sporcu olmak zor iş. Eğer gerçekten çok çok iyi oynayıp düzenli antrenman yapıyorsan yayın falan aç insanların tanıması için. Belki e-sporculuğa önemli bir adım atmış olursun. Ama ben gene de tavsiye etmem çünkü kumar gibi. Her şey şansa bağlı. Bir de takıma girdikten sonra hiç ilerleme sağlayamayıp takımın dağılması falan da söz konusu.

Vallahi 8 yıldır piyasada bulunan bir oyunda kendini tanıtıp ardından e-sporcu olmak zor iş. Eğer gerçekten çok çok iyi oynayıp düzenli antrenman yapıyorsan yayın falan aç insanların tanıması için. Belki e-sporculuğa önemli bir adım atmış olursun. Ama ben gene de tavsiye etmem çünkü kumar gibi. Her şey şansa bağlı.

Yayın yapmaya 2 gün önce başladım 30-40 kişi girdi işte eğer böyle giderse esporcu olamasam bile yayınlardan kazanırım diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı