IX. Corleone
Hectopat
Karakterlerin vücudu olsun kafaları olsun her şeyi daha geniş olsun istiyorum, sanırım 4:3 mü ne yapıyormuşuz bu nasıl yapılıyor? Yalnız kenarlarda siyahlık olsun istemiyorum tam ekran olursa daha güzel olur.
Ne yapayım hocam?Yanlardaki siyahlığı kaldırmak için bu işlemleri yapınız ve oyundan çözünürlülüğünüzü 1280x1024 1280x960 ya da 1024x768 yapabilirsin
- NVIDIA denetim masasını aç.
- Sol menüde “masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla” seçeneğine tıkla.
- Açılan sekmede ise “ölçeklendirme modu” başlığı altındaki “tam ekran” seçeneğini seçin.
Hocam sadece bir tane seçenek çıkıyor.AMD veya Intel yazılımından(hangisini kullanıyorsanız) ölçeklendirmeye gelip tam panel-en boy oranını koru seçeneklerini deneyin.
Çözünürlükten ayarlanıyor.Karakterlerin vücudu olsun kafaları olsun her şeyi daha geniş olsun istiyorum, sanırım 4:3 mü ne yapıyormuşuz bu nasıl yapılıyor? Yalnız kenarlarda siyahlık olsun istemiyorum tam ekran olursa daha güzel olur.
AMD veya Intel yazılımından(hangisini kullanıyorsanız) ölçeklendirmeye gelip tam panel-en boy oranını koru seçeneklerini deneyin.
Bunu denediğinizde olmadı mı?
Hocam zaten böyleydi.Bunu denediğinizde olmadı mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.