Çözüldü CS:GO eldiveni iki takımda da kuşanılabiliyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Evet kullanabilirsin. Alırken ranklarına göre alırsan ilerde kar oranın artar. Örneğin aşağıda rank#43 var onu alabilirsin. Bu rankları görmek için float checker eklentisini kurman lazım.

Float değerini biliyordum ama rank olayını bilmiyorum ne kadar az olursa o kadar iyi sanırsam float gibi. Peki bunun olayı nedir?

Float değerini biliyordum ama rank olayını bilmiyorum ne kadar az olursa o kadar iyi sanırsam float gibi. Peki bunun olayı nedir?
Floatı ne kadar düşükse koleksiyonculara satış fiyatı o kadar çok artar. rank #1 ürünler normal bıçak fiyatının 10 veya 50 katı fazlasına bile satılabiliyor.

Rank olayı floatla aynı en düşük floatlı ürün rank #1 olarak gözüküyor. Benim gösterdiğim float olarak Hydra Glove modelinde dünyada 43.

Anladım çok teşekkür ederim peki bıçaktada rank olayı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…