Çözüldü CS:GO eldiveni iki takımda da kuşanılabiliyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Evet kullanabilirsin. Alırken ranklarına göre alırsan ilerde kar oranın artar. Örneğin aşağıda rank#43 var onu alabilirsin. Bu rankları görmek için float checker eklentisini kurman lazım.
1662072150328.png

Evet kullanabilirsin. Alırken ranklarına göre alırsan ileride kar oranın artar. Örneğin aşağıda rank#43 var onu alabilirsin. Bu rankları görmek için float checker eklentisini kurman lazım.Eki Görüntüle 1504060

Float değerini biliyordum ama rank olayını bilmiyorum ne kadar az olursa o kadar iyi sanırsam float gibi. Peki bunun olayı nedir?

Float değerini biliyordum ama rank olayını bilmiyorum ne kadar az olursa o kadar iyi sanırsam float gibi. Peki bunun olayı nedir?
Floatı ne kadar düşükse koleksiyonculara satış fiyatı o kadar çok artar. rank #1 ürünler normal bıçak fiyatının 10 veya 50 katı fazlasına bile satılabiliyor.

Rank olayı floatla aynı en düşük floatlı ürün rank #1 olarak gözüküyor. Benim gösterdiğim float olarak Hydra Glove modelinde dünyada 43.

Floatı ne kadar düşükse koleksiyonculara satış fiyatı o kadar çok artar. Rank #1 ürünler normal bıçak fiyatının 10 veya 50 katı fazlasına bile satılabiliyor.

Rank olayı floatla aynı en düşük floatlı ürün rank #1 olarak gözüküyor. Benim gösterdiğim float olarak Hydra glove modelinde dünyada 43.

Anladım çok teşekkür ederim peki bıçaktada rank olayı var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı