CS:GO en iyi uygun fiyatlı AK-47

mozeeb

Hectopat
Merhaba, uygun fiyatlı güzel bir AK almak istiyorum. Aklimda su skinler var.
AK-47 Legion of anubis 9.61$
AK-47 Frontside Misty 13.13$
AK-47 Ice Coaled 9.63$
AK-47 orbit MK01 10.38$
Alacağım skinin CS2'de degerinin artmasini da istiyorum ancak artmasa da olur. Her türlü öneriye açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İce cloaled en güzel skinlerden biri. Bende kullanıyorum ve açık renkli olmasından CS2'de bayağı parlak duruyor.

Ice coaled ile forty two sticker combosu güzel oluyor. Slate üzerine de istediğiniz stickerı yapıştırabilirsiniz genel olarak kırmızı ve beyaz simli stickerlar güzel duruyor. Biraz daha bütçeyi artırabilirseniz wasteland rebel tavsiye ederim ucuna da bir adet nice shot stickeri mükemmel oluyor.

Ice coaled ile forty two sticker combosu güzel oluyor. Slate üzerine de istediğiniz stickerı yapıştırabilirsiniz genel olarak kırmızı ve beyaz simli stickerlar güzel duruyor. Biraz daha bütçeyi artırabilirseniz wasteland rebel tavsiye ederim ucuna da bir adet nice shot stickeri mükemmel oluyor.
Slate var bende kadim yağmacı crafti yaptim

İce cloaled en güzel skinlerden biri. Bende kullanıyorum ve açık renkli olmasından CS2'de bayağı parlak duruyor.
ice coaled icin en iyi craft ne sizce cok yüksek bir fiyati olmasin yeter sanirim ice coaled alacagim

Aklimda anubisin lejyonu vardi o nasil sizce

Son düzenleme:
İce coaled icin en iyi craft ne sizce cok yüksek bir fiyati olmasin yeter sanirim Ice Coaled alacagim

Aklimda anubisin lejyonu vardi o nasıl sizce

Ice Coaled için dediğim gibi forty two sticker combosu benim hoşuma gidiyor. Fiyat olarak da uygun. Eğer çok kararsız kalırsanız YouTube'a da bakabilirsiniz. Güzel şeyler oluyor. Anubisin lejyonu gibi karışık skinleri pek sevmiyorum. Daha sade şeyler tercih ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı