Steam CS:GO envanterindeki silahlar kendi kendine satılıyor

Yer
Erzurum
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5625U with Radeon Graphics
32GB DDR4
Amd Radeon Graphics (Sistem Bilgilerinde Seri Adı Bulunmuyor)
Adata IM2P33F8-256GD 256 GB M.2 SSD
HP G9 Laptop
Meslek
Öğrenci
Dün F1 2019 oyunu için Türkçe yama ararken dalgınlığıma geldi ve bilgisayara virüs bulaştırdım. Bilgisayara virüs bulaştığını fark edince farklı farklı virüs tarama uygulaması ile tarama yaptım hiçbir şey çıkmadı ben de elle sildim. (WD'yi deaktif eden kayıt defteri kodları vardı ve program dosyalarında "pashmsjdsj" diye programlar vardı sildim) dün 2 farklı itemim satıldı. Hesabım güvende değil gibi hissediyorum. Ne yapmam lazım?

Pardon virüs olayı olmadan önce diye anlamışım silmeden kısmını :D Malwarebytes, Kaspersky ve ESET ile ayrı ayrı arat, her biri sorun bulacaktır mutlaka. Ancak yine de net çözüm format.

Tüm Regedit kodlarını inceledim, tüm dosyalara baktım AVG, Kaspersky, Malwarebytes, ESET ile tarama yaptım her biri bir şeyler sildi. Son yaptığım taramalarda hiçbir şey çıkmadı. Performans kaybımda yok. KVRT ile direk rootkit, startup taraması yaptım yine çıkmadı. Muhtemelen temizledim. Bekleyeceğiz artık.

Pardon virüs olayı olmadan önce diye anlamışım silmeden kısmını :D Malwarebytes, Kaspersky ve ESET ile ayrı ayrı arat, her biri sorun bulacaktır mutlaka. Ancak yine de net çözüm format.

Hocam bir şey soracağım. Biliyorsunuz Trojan'lar saldırganın saldırılılan kişinin bilgisayarında istediğini yapabilmesini sağlıyor. Trojan bir şey yapmaya çalıştığında Kaspersky onu engeller mi? (Kaspersky Plus kullanıyorum)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı