CS:GO Eşyaları Nasıl Takas Yapılır?

Cüneyd Öncel

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1 haftadır oynuyorum oyunu. Pazarı nasıl kullanabilirim ve nasıl takas yapabilirim? Yeni hesap olduğu için sıkıntı oluyormuş dediler hiç denemedim ama. Yardımlarınız için teşekkürler.

Hesabında 5 dolar harcamadıysan, Steam hesabının bazı özellikleri kapalıdır örneğin bazıları;

*Arkadaş isteği gönderme.
*Pazarı kullanma.

Eğer Steam hesabında 5 dolar harcamışsan tüm özelliklere erişebilirsin. Tüm özellikler açık iken sana pazarı nasıl kullanıcağını anlatayım.

Eşyalarını pazarda istediğin fiyata satışa koyabilirsin ve satılmasını bekleyebilirsin ya da direk örneğin bir kasayı 5.20'ye sipariş veren biri varsa normal fiyatı değil de 5.20'ye koyarak direk o adama satılmasını ve paranın hemen hesabına gelmesini sağlayabilirsin.

Fakat Steam her satım alım ya da satışda biraz komisyon kesiyor bu da eşyanın parası ne kadar yüksekse aldığı komisyon o kadar da artıyor ama çok bir şey değil örneğin 50 TL'lik bir satışta 50 TL'ye sattığında sana 45-46 lira geliyor kalanı Steam'e gidiyor.

Takas yapmak için talimatları da yazıyorum.

*Önce envantere giriyorsunuz yukarıda mavi yazan "takas teklifleri" var ona tıklıyoruz.
*Sağ alt köşedeki mavi yazan "yeni takas teklifi" var ona tıklıyoruz.
*Açılan pencereden arkadaşlarımızdan kime takas teklifi göndereceksek ona tıklıyoruz.
*Sol taraftaki envanter bölümü yani "sizin envanteriniz" "onun envanteri" yazan yerin oradaki bölmeden oyunu seçiyoruz "counter-Strike: Global offensive"
*Sizin eşyalarınız bölümünden bizim karşıdaki kişiye vericeğimiz eşyalara 2 kere tıklayarak ekliyoruz.
*Onun eşyaları bölümüden de alıcağınız eşyaları yine 2 kere tıklayarak seçtikten sonra teklifi onaylayoruz isterseniz mesajda girebilirsiniz ve ardından "teklif ver" tuşuna basıyoruz.
Dipnot: Yukarıda takası gerçekleştirdikten sonra eşyaların gelme süresine bakıyoruz Mobile guard kullanılmıyorsa bu 15 gün olması lazım.

Bu kadardı iyi günler dilerim :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı