hihihua Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 86 Çözümler 1 5 Kasım 2022 #1 FACEIT Premium satın aldım fakat oynamak için FACEIT AC açılması gerek. Ama açılırken de bu şekilde bir hata alıyorum. Çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2022
FACEIT Premium satın aldım fakat oynamak için FACEIT AC açılması gerek. Ama açılırken de bu şekilde bir hata alıyorum. Çözümü nedir?
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 5 Kasım 2022 #2 Hocam BIOS ayarlarından Secure Boot seçeneğini aktif etmeniz lazım. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS hihihua Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 86 Çözümler 1 5 Kasım 2022 #3 FRAGX dedi: Hocam BIOS ayarlarından Secure Boot seçeneğini aktif etmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam sorunu çözdüm. Bu videoda tek tek nasıl yapılacağı anlatılıyor aynı sorunu yaşayanlar kontrol edebilir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
FRAGX dedi: Hocam BIOS ayarlarından Secure Boot seçeneğini aktif etmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam sorunu çözdüm. Bu videoda tek tek nasıl yapılacağı anlatılıyor aynı sorunu yaşayanlar kontrol edebilir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 5 Kasım 2022 #4 hihihua dedi: Teşekkürler hocam sorunu çözdüm. Bu videoda tek tek nasıl yapılacağı anlatılıyor aynı sorunu yaşayanlar kontrol edebilir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam iyi oyunlar. Artı 0 Eksi
hihihua dedi: Teşekkürler hocam sorunu çözdüm. Bu videoda tek tek nasıl yapılacağı anlatılıyor aynı sorunu yaşayanlar kontrol edebilir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam iyi oyunlar.
burakcanx89 Yoctopat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #5 hihihua dedi: FACEIT Premium satın aldım fakat oynamak için FACEIT AC açılması gerek. Ama açılırken de bu şekilde bir hata alıyorum. Çözümü nedir? Eki Görüntüle 1563386 Genişletmek için tıkla... sorunu sen çözdüm anticheat secure bot hatası bende alıyorum fakat yapamadım yapan varsa yardımcı olurmusunuz Artı 0 Eksi
hihihua dedi: FACEIT Premium satın aldım fakat oynamak için FACEIT AC açılması gerek. Ama açılırken de bu şekilde bir hata alıyorum. Çözümü nedir? Eki Görüntüle 1563386 Genişletmek için tıkla... sorunu sen çözdüm anticheat secure bot hatası bende alıyorum fakat yapamadım yapan varsa yardımcı olurmusunuz