ibrahimsweetvoicefan Femtopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #1 CS:GO'da gece 1-2 civarı bir oyun girdim ve oyun sonu geçici bekleme süresi verdi 10 dakikalık. Bunun benim hesabımla bir ilgisi var mıdır arkadaşlar? Rank: LEM
CS:GO'da gece 1-2 civarı bir oyun girdim ve oyun sonu geçici bekleme süresi verdi 10 dakikalık. Bunun benim hesabımla bir ilgisi var mıdır arkadaşlar? Rank: LEM
300 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.697 Çözümler 2 19 Ocak 2021 #2 ibrahimsweetvoicefan dedi: CS:GO'da gece 1-2 civarı bir oyun girdim ve oyun sonu geçici bekleme süresi verdi 10 dakikalık. Bunun benim hesabımla bir ilgisi var mıdır arkadaşlar? Rank: LEM Genişletmek için tıkla... Rütbene uygun kişilerle eşleşmen için veriliyor o bekleme süresi.
ibrahimsweetvoicefan dedi: CS:GO'da gece 1-2 civarı bir oyun girdim ve oyun sonu geçici bekleme süresi verdi 10 dakikalık. Bunun benim hesabımla bir ilgisi var mıdır arkadaşlar? Rank: LEM Genişletmek için tıkla... Rütbene uygun kişilerle eşleşmen için veriliyor o bekleme süresi.
tanerizm Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 951 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer 4 Ekim 2003 Bostancı Duman Konseri 19 Ocak 2021 #3 Bu süre çeşitli sebeplerden ötürü olabilir. Bekleme süresinin üstüne mause'u getirirseniz bilgi alırsınız.
Bu süre çeşitli sebeplerden ötürü olabilir. Bekleme süresinin üstüne mause'u getirirseniz bilgi alırsınız.
Obirciga Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #4 Rekabetçi mi?
ibrahimsweetvoicefan Femtopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #5 300 dedi: Rütbene uygun kişilerle eşleşmen için veriliyor o bekleme süresi. Genişletmek için tıkla... tanerizm dedi: Bu süre çeşitli sebeplerden ötürü olabilir. Bekleme süresinin üstüne Mouse'u getirirseniz bilgi alırsınız. Genişletmek için tıkla... Obirciga dedi: Rekabetçi mi? Genişletmek için tıkla... Hesabınızın eşleştirme durumu çözümleniyor diyordu, İntelStokFan adlı arkadaşın dediği gibi sanırım. 300 dedi: Rütbene uygun kişilerle eşleşmen için veriliyor o bekleme süresi. Genişletmek için tıkla... tanerizm dedi: Bu süre çeşitli sebeplerden ötürü olabilir. Bekleme süresinin üstüne Mouse'u getirirseniz bilgi alırsınız. Genişletmek için tıkla... Obirciga dedi: Rekabetçi mi? Genişletmek için tıkla... Hesabınızın eşleştirme durumu çözümleniyor diyordu, İntelStokFan adlı arkadaşın dediği gibi sanırım.
300 dedi: Rütbene uygun kişilerle eşleşmen için veriliyor o bekleme süresi. Genişletmek için tıkla... tanerizm dedi: Bu süre çeşitli sebeplerden ötürü olabilir. Bekleme süresinin üstüne Mouse'u getirirseniz bilgi alırsınız. Genişletmek için tıkla... Obirciga dedi: Rekabetçi mi? Genişletmek için tıkla... Hesabınızın eşleştirme durumu çözümleniyor diyordu, İntelStokFan adlı arkadaşın dediği gibi sanırım. 300 dedi: Rütbene uygun kişilerle eşleşmen için veriliyor o bekleme süresi. Genişletmek için tıkla... tanerizm dedi: Bu süre çeşitli sebeplerden ötürü olabilir. Bekleme süresinin üstüne Mouse'u getirirseniz bilgi alırsınız. Genişletmek için tıkla... Obirciga dedi: Rekabetçi mi? Genişletmek için tıkla... Hesabınızın eşleştirme durumu çözümleniyor diyordu, İntelStokFan adlı arkadaşın dediği gibi sanırım.
Hydro27 Hectopat Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 616 Çözümler 3 19 Ocak 2021 #6 Rekabetçi maçtan maç bitmeden ayrıldığınız için gerekli bekleme süresi olabilir.
ilkerowic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 1.399 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Eskişehir 19 Ocak 2021 #7 Arada Valve CS:GO sunucularında ayarlamalar yapabiliyor. Bu bekleme süresi öncesinde kazandığınız bir rekabetçi maç olsa dâhi kazanma hanenize eklenmiş olarak görünmeyecektir. 10 dakika sonra her şey normale dönecektir. Telaş edilecek bir durum yok.
Arada Valve CS:GO sunucularında ayarlamalar yapabiliyor. Bu bekleme süresi öncesinde kazandığınız bir rekabetçi maç olsa dâhi kazanma hanenize eklenmiş olarak görünmeyecektir. 10 dakika sonra her şey normale dönecektir. Telaş edilecek bir durum yok.