CS:GO geçici bekleme süresi

• Konuyu başlatan Loded
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.295

Loded

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bugün CS:GO'da rekabetçi maça girdim ve 16/0 yendik. (Teslim oldular son oyunda) 'geçici bekleme süresi'
İsimli bir şey geldi ekranıma, rütbe böyle atlanıyormuş galiba. Ben rütbesizim ilk 10 maçımı kazanmadım. 5-6 tane kazandım.
Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, bugün CS:GO'da rekabetçi maça girdim ve 16/0 yendik. (Teslim oldular son oyunda) 'geçici bekleme süresi'
İsimli bir şey geldi ekranıma, rütbe böyle atlanıyormuş galiba. Ben rütbesizim ilk 10 maçımı kazanmadım. 5-6 tane kazandım.
Yardımcı olur musunuz?
Bendede oluyordu oyunun kendi özelliği bikaç maç kazanınca yeteneğine göre adamlar vermek için bekletiyor seni.

Yardımcı olur musunuz?

Neye yardımcı olalım? Olması gereken bu bekleme süresi bitince tekrar oynayabilirsiniz.

Yardımcı olur musunuz?

Bu oyunda olan bir şey. Rankınız yoksa üst üste rekabetçi maç kazanırsanız geçici bekleme süresine alıyor. Oyun sizin rankınızı daha doğru belirlemek için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı